Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (288)

baribal 

všechny recenze uživatele

Tak to mi málem roztrhlo bránici! Tři hlavy v lednici ještě nebyly vtipnější a když k tomu přidáte hláškujícího kocoura a morálního hafana, tak prostě musíte dostat něco tak neuchopitelnýho, že nevíte co si o tom myslet. Je to hlavně super komedie, kde se násilným scénám smějete s výčitkami, že vlastně nechcete, aby se těm dvěma kočkám něco stalo. Konečně sympatický Reynolds. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem šla do The Voices bez toho, že bych si přečetla obsah či komentáře, protáčela jsem zhruba prvních patnáct minut oči s tím, že se jedná o další z řady nemastných neslaných amerických komedií. Což se naštěstí vzápětí změnilo a můj zájem se začal stupňovat v přímé úměře s tím, jak často stačil Jerry zaplňovat svou ledničku. Bezduchý výraz Ryana Reynoldce v romantické komedii? Grrr! Bezduchý výraz téhož, v černohumorném, mluvícími hlavami obklopeném, úletu? Sama bych nevěřila, že to jednou napíšu, ale zdá se, že alespoň jednou našel chlapec své uplatnění a taky mu docela sluší růžová. Když k tomu připočtu moji velkou slabost pro rejpavé, cynické kocoury, tak se dá říct, že jsem si to nakonec docela dobře užila. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavě pojatý horrorový thriller o skoro pokrevním příbuzném Patricka Batemana a Q_P_ho z románu Zombie J. C. Oates, k němuž promlouvá jeho pes a kočka. Realisticky pojatý psychologický příběh, bez většího tlaku na atmosféru (možná proto v konečném důsledku syrovější a působivější) a s lehkými přešlapy do komediálních vod. Nejdříve jsem se toho obával, obzvláště, když jsem zjistil, že hlavní roli hraje můj oblíbenec Ryan Reynolds. Nedokázal jsem si ho v tom, co jsem si o filmu představoval a čekal od něj, představit. Ale nebyl by to Ryan, klubající se výborný herec, aby se s tím nepopral statečně a na jedničku. A ten konec... Hlasy byly takovým milým velkým nečekaným překvapením. Chápejte, já miluji růžovou. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Komediální ujetina, jakou jsem opravdu hodně dlouho neviděla. Ale pří vší pokloně k takovému extravagantnímu dílku mám přesto pocit, že by tomu svědčila ještě trochu větší jiskra. Bocscoa s Whiskasem bych chtěla mít doma, myslím, že nějaké využití bych pro ně rozhodně našla:-) Ryan Reynolds byl svůj, tak jak ho znám a ten závěr s modrýma polobotkama byla super tečka. Plus hezké barvičky s prima muzikou, které to celé zvedly o level nahoru, mě nutí, abych si nechala ještě chvilku na rozhodnutí, co takovému The Voices nakonec napálím. - Vzhledem k faktu, že jsem to přežila (mnozí ví:D) bez úhony na zdraví, tak tentokrát střílím hvězdy směrem nahoru, asi tam vážně patří! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sveží mix težkého psychologického dramatu s brutálně čenou komedií.Ryan Reynolds exceluje jak v roli ujetého Jerryho, tak v dabování svých domácích mazlíčků, kteří představují jeho dobré a zlé já.Některý hlášky jsou maximálně nadupaný a hlavně u sérek pana Whiskase jsem šel do kolen a občas jen s otevřenou držkou sledujete brutální psychózu vážně nemocného člověka.Musim smeknout před režisérkou, která dokonale zobrazila Jerryho stav mysli a to v každém detailu, Jerryho vnímání svého bytu bylo excelentní režijní prací.Výtečnej film, kterej mě po dlouhý době zase celou stopáž bavil, konec byl slabší, (SPOILER) natočil bych Jerryho jak uteče a později v útulku zavraždí ošetřovatele a se svejma já prchá pryč za novým dobrodružstvím a na nákup nové a větší ledničky, tenhle konec s debilní písničkou a Ježíšem byl totálně na hovno a vyrušil mi perfektní zážitek z předchozího filmu.Kdyby byla chvilku odmlka a střih na Reynoldse jak si s úsměvem kupuje obří mrazák, zamrazilo by mě a zároveň bych se pochcal smíchem, takže úplně stejná kombinace, jako celý předešlý film.Škoda SaTrapko, mohlas mít i 5*, takhle jen 75%, ale poctivých ;). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Pan Whiskers, jehož nadaboval Ryan Reynolds, mluví se skotským přízvukem a zní jako Craig Ferguson. Reynoldse inspiroval jeho skotský kamarád, kterého zná už 20 let. (Zdroj: bustle.com) (Maulincio)

Reklama

Reklama