Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ani supermoderní technika není neomylná. Stačí jedna nevinná nehoda a rozjetý, stále zrychlující, mnohaset tunový stroj se nedá zastavit. Vysoce technicky vybavenému osobnímu vlaku s počítačově ovládaným motorem nastanou náhlé technické problémy, když strojník omylem vylije vodu na elektrický obvod řídící jednotky. V tu ránu nad ním ztratí veškerou kontrolu a vlak díky elektrickému zkratu zrychluje každou minutu o dvě míle. Jestliže se nepodaří snížit jeho nebezpečnou rychlost, hrozí vykolejení v blízkosti nemocnice a tudíž budou ohroženy životy cestujících. Jediný, kdo se ukáže, že by mohl tyto lidi zachránit je Lucky Singer. (HBO Europe)

(více)

Recenze (89)

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých je divák ochoten spousty věcí odpustit ale jsou také, u kterých to nejde. Film jsem viděl naposledy hóóódně dávno ještě na VHS z video půjčovny a tenkrát se mi líbil tolik, že jsem si ho půjčil snad ještě dvakrát. Filmu se nedá upřít napětí, které tu je a to i díky normální stopáži. Zbytek filmu už dospělejší divák vnímá úplně jinak. Je to tolik klišoidní, že z toho bolí hlava. Všechno hlavnímu hrdinovy, který se ještě příznačně jmenuje Lucky, vychází na výbornou, že i takovej Segal by mohl závidět. Přeběhne kopec během pár chvil, že i členové horské služby by mohly tlusťochovy kondici záviďet atd. Jen z nostalgie a za napětí dám dvě hvězdy jinak bych dal jen jednu… ()

b3zda odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší film jaký jsem kdy viděl, který mě ovšem díky své naprosté stupiditě nepřestával bavit. Ať se zaměřím na jakoukoli složku, od kamery, přes efekty, střihy, dialogy až po herecké výkony, tak hodnocení odpad je naprosto, ale naprosto zasloužené. Scéna, ve které vypadne Lucky z vlaku, který jede rychlostí okolo 150 km/h a nic se mu nestane, no budiž. Je to přece superLUCKY. Ale to, že se ihned po dopadu zvedne, vydá se do lesa a nadběhne vlaku na který potom seskočí je opravdová lahůdka. Kdo neviděl, nepochopí. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hůů-hůůůů-hůůůůůůmus! Televizní groteska, kterou si pamatuju i po cca 10-11 letech. Proč? To je jednoduché: v té době jsem měla na filmy ještě hodně nízké nároky a málokterý mi přišel jako vyloženě podprůměrná peachovina. "Nebezpečný vlak" se spolehlivě zařadil mezi ty málokteré:-). Pokud chcete sledovat nějakou splašenou mašinku, pak rozhodně zvolte mladšího brášku "Nezastavitelného" - jakkoliv jde tématicky o podobnou patetickou srajdu, celkovým provedením i hereckými výkony je o několik levelů výše... jen se u toho tolik nezasmějete. Dám 25% jako výraz uznání, že si "Anal Run" našel trvalé místečko v mé paměti. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není nebezpečný vlak, jen nebezpečný film. Už jsem zas u svého oblíbeného pitvání televizního béčka! Takže rozeberme si postavy: jedna hysterka, jeden politik, jedna vševědoucí madam, jeden syn, žádná dcera, jeden Lucky Lucky Superman. Můžu mobil fungovat mezi nadupanýma elektrickýma cívkama? Jistě, tady ano a ještě máme jasný a zřetelný přenos. Tomu se říká dokonalé pokrytí! Máme minutu času, ale klid, mám tě rád synku, za chvilku se sice rozflákáme na cucky jenže bez obětí se nelze obejít. Zní to nepravděpodobně? Ano, ale tady je to na denním pořádku. Vlak jede úplně šílenou rychlostí, ale od pohledu jede nějak pomalu, a když si ta vědma (již výše zmiňovaná) prochází po tý splašený lokomotivě, ani jí to nehne s vláskem. Co z toho plyne? Někdo si tu dělá prdel z fyzikálních zákonů či ba co hůř, z inteligence diváka. Proč by stavěli druhou největší nemocnici ve státě uprostřed hor a lesů? Jasná zpráva, aby bylo ohrožení maximální. S bažantem v ruce se vlaku těžko utíká. Naprosto předvídatelné postupy hlavních postav? To není možné! Nebo bohužel je. Ale to je pak těžký mít svoje sepsaný klišé využitý ve stovkách jiných lepších filmů a nenarvat ho i do svého. Speciální efekty? Revoluční! Revoluce v hovadinách, evoluce směrem zpět do řiti ( odvozeno od řítícího se tedy zde spíš řitícího se vlaku). Další hovadiny nemožno ani specifikovat, protože by byl tenhle koment delší než zpráva o fungování burzy na Wall Streetu. Jednoznačný odpad stokrát podtrženej, dvěstěkrát zakroužkovanej. ()

HappyDeath 

všechny recenze uživatele

Na obsluhu ve vlaku: Já a moje žena jsme piloti, můžeme vám nějak pomoci? Měj jim říct: Jo? Tak s tím doprdele přistaňte!! Nee, byla to pěkná komedie, jen co je pravda. O srovnávání s reálem nemůže být ani řeč. Tak jsme se zasmáli a ze snahy dostanou jednu * za nastudování ostatních vlakově-katastrofických filmů... :-) Díky bohu že tam nebyla atomová bomba :-D ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama