Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (57)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Že by poslední film, ve kterém se Robin Williams objevil? Nevím, přesně mu po hereckém portfoliu nešlapu. Rozhodně to ale bude jeden z posledních a měl jsem pocit, že na jeho herectví to bylo sakra vidět. Jeho postava byla taková životem posmutnělá, samozřejmě cholerická. V očích se zračil smutek, ale zároveň obrovské herectví. To jsem zažil u pár herců, kteří se proslavili komediemi a pak všem vytřeli zrak vážnou rolí. Podobně mi bylo u toho filmu a ačkoliv některé scény ve spojení s hudbou filmu působili béčkově, musím říct, že jako celek tu Robin, Mila a Peter působili neuvěřitelně lidsky, upřímně a obyčejně, že by byla škoda takový film odpálit do průměrnosti. Minimálně Robin by si to rozhodně nezasloužil. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Film je podle mě určitě zajímavý svým tématem a pojetím, stejně tak i postavami. Musím říct, že podobný film jsem nikdy neviděl. Na druhou stranu má film dost hluchých míst, trošku nešťastně také byla zjednodušena situace a celkově setkání se synem. Plus za výkon Robina Williamsa, Mily Kunis i Petera Dinklage. Pravděpodobně kvůli minimalistickému pojetí (a kvůli Peteru Dinklagovi) mi film připomínal Death at a Funeral. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nefunguje. Pár světlých momentů nezachrání jinak slabě zahranou sbírku zbytečností, patetických best of a vůbec tak nějak všeho zbytečného v podobných snímích. Sympatické obsazení si naneštěstí vybírá také slabší chvíli a tak není Angriest Man in Brooklyn ničím jiným než jen komediálním zklamáním, které neospravedlňuje ani tu necelou hodinu a půl kterou vám zabere. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

What the hell? I ask ! What the hell ? Na rozdíl od posledních trendů, které kážou napálit co nejdelší stopáž, tady je to jen příjemná hoďka a čtvrt. A příjemná protože vtipy jsou většinou vtipný, herci nic nekazí (ani Mila) a děj odsýpá. Mít chuť nad ničím nepřemýšlet a prostě si jen v klidu ležet a prdět, tak je tohle ideální volba. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Herecké povolání vyžaduje se před diváky emocionálně obnažovat, proto se s některými herci často dokážeme velmi rychle sblížit (kolikrát lehčeji než s lidmi, které známe roky) takže není divu, že jsou někteří z nich součástí rodin a nejlepšími přáteli lidí, které nikdy nepotkali. Co mě osobně ale mrzí a popravdě trochu i nasírá, je představa 60ti letého ztrhaného, muže, který vydělal žok na charitu a který se ve věku, kdy by si měl užívat důchodu a dostávát ocenění za celoživotní práci, musí prodat svou sbírku kol a vydat se znovu na turné, aby mohl zaplatit aloše (někde jsem četl, že jeho bývalé ženy si jenom při rozvodu nechaly za manželství zaplatit kolem 30 milionu dolaru -muselo to být skutečně velké utrpení a práce to s Robinem vydržet). Z podobné situace by měl asi každý depresi. Řekl bych, že docela upřímně to ve svém posledním filmu Robin shrnul v proslovu zachyceném na amatérskou videokameru. Skvělá je také komediální sekvence s James Earl Jonesem, klobou dolů, udělat z tak jednoduchého, téměř primitivního fóru, takovou zábavu. V konetextu událostí, docela hořká komedie. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama