Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick (Jared Leto), bývalý americký voják trpící posttraumatickou stresovou poruchou, je v 50. letech minulého století vězněn v japonské Ósace. Zde pomůže k útěku spoluvězni Kiyoshimu (Tadanobu Asano), členovi jakuzy. Po propuštění navazuje přes Kiyoshiho kontakty s japonským podsvětím a stoupá v hierarchii jakuzy jako nelítostný zabiják, který se nezastaví před ničím. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jared Leto mě začíná trochu trápit. Poslední dobou si vybírá role které se k němu absolutně nehodí, The Outsider je neuvěřitelně špatně natočenej. Naprosto nefunkční všechno, scénář, příběh, hlavní herec...všechno zlé a to, že každejch pár minut někoho brutálně vykuchají jako rybu mi ke spokojenosti teda nestačí. Hodně nezvládnuté.40%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Poslední samuraj po gangstersku aneb jak se Jared Leto stal plnohodnotným členem Jakuzy. Sice si nejsem tak úplně jistý, jestli by se něco podobného mohlo stát, ale proti podobným konceptům v zásadě nic nemám. Horší je to se zpracováním. Líbila se mi zamračená atmosféra, rituály spojené s organizací a seděl mi Jared Leto se svým minimalistickým projevem, který se sem hodil. Naopak mě štval celkem vysoký počet hluchých míst, které se během táhlého vyprávění objevovaly a také jsem postrádal nějakou omáčku, která by jinak strohý příběh dochutila. Je tu sice motiv lásky ke klanové princezně a soupeření s konkureční rodinou, ale obojí na mě působilo nevýrazně. Chyběla mi i akce, která vlastně přišla až v závěru a nutno dodat, že to byla akce jen s přivřenýma očima. Dívat se na to dalo, ale být to o půl hodiny kratší, bylo by to určitě lepší, než průměrné. 50% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Túžim vidieť už dobrý Netflix film. Toto malo krásny potenciál. ale pozerať sa dve hodiny na stoporené herectvo Jareda Leta, ktorý nám má akože ukázať o čom je jakuza mi príde značne smiešne. Skrátka poďme vysvetľovať američanom ako toto všetko funguje. Je to lineárne, bez prekvapivých zvratov a čo je ešte horšie bez presahov. Nickovej postave skrátka nerozumieme lebo mu chýba motivácia. Dostávame útržky informácií ale jedným pohľadom nedokáže spasiť celý potenciál na ktorý sa nás snaží film nalákať. Asano je super a aj zvyšok osadenstva. Inak je to ale nudná záležitosť bez rukopisu. Atmosféra 50. rokov je super. Ale to je asi tak všetko. Sklamanie. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Kdyby to vzniklo na konci osmdesátek a místo Leta by s katanou řádil Marc Dacascos, byla by to asi docela zábavná céčková bejkovina. Se seriózním Letem, který kadí mramor ať už przní místní prostitutky nebo uřezává palice, je to jenom strašlivě nenápaditá nuda o ničem. Další netflixovský nákup, který mi hlava nebere. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, drsný, násilný, nebere si servítky, ale nemůžu si pomoct, celkově mi přišel spíše prázdný. Jared Leto je zde klasicky démonický, u něj stačí, aby se jen podíval, ale tentokrát to nějak nestačí, protože s ním nesouzní příběh, který je spíš takový tradiční, více se hraje na krev a násilí než na samotný děj. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní roli měl původně ztvárnit Tom Hardy. On i jeho náhradník Jeremy Renner z časových důvodů od účinkování odstoupili a do hlavní role byl obsazen Jared Leto. (Mani)
  • Postava Nicka (Jared Leto) je tetována tradiční japonskou metodou zvanou Irezumi. Irezumi znázorňuje jak grafický styl tetování, tak i techniku, jenž je prováděno: různé druhy ocelových jehel připevněných k násadě, která bývala dřevěná, kostěná nebo bambusová a s její pomocí vpichovali barvy do kůže. (Fildas)
  • Světovou premiéru měl The Outsider 8. března 2018 v sídle společnosti Netflix v Los Angeles. Na Netflixu se oběvil den poté, 9 března 2018. (Mani)

Související novinky

Jared Leto si zahraje Andyho Warhola

Jared Leto si zahraje Andyho Warhola

22.09.2016

Vrátit se po čtyřleté pauze oscarovou rolí zní nemožně, právě to ale dokázal Jared Leto. Od Klubu poslední naděje jsme ho pro změnu neviděli tři roky, než se objevil jako Joker v Sebevražedném oddílu… (více)

Tom Hardy: zpátky do postapo Austrálie

Tom Hardy: zpátky do postapo Austrálie

05.11.2013

Přestože natáčení Mad Max: Fury Road skončilo už loni v prosinci, do dnešního dne jsme viděli jen pár fotek z natáčení. Dokonce ani na Comic Conu film nebyl propagován, i když to mnozí fanoušci… (více)

Tom Hardy ve službách Miikeho a jakuzy

Tom Hardy ve službách Miikeho a jakuzy

10.06.2013

Ó ano, tady poteče krev. Japonský řezník Takashi Miike se na stará kolena připravuje na svůj anglicky mluvený debut. A vykročil správnou nohou, protože si vybral scénář, který se v roce 2011 ocitl na… (více)

Reklama

Reklama