Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Sice moc nemusím styl moderování Honzy Dědka, ale když jsou k mání kvalitní hosté, tak se jedná o celkem kvalitní Talk Show. Postupem času jsem týhle talk show přišel na chuť. Zejména kvůli tomu, že nechává hostům (těm mluvnějším) spoustu prostoru, což kolega Kraus poslední dobou moc nezvládá. | 75% | ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Reklama

Dobry_clovek 

všechny recenze uživatele

Nektere veci jsou proste nevysvetlitelne a mezi ne patri i obliba Honzy Dedka jako moderatora. Jen tezko si lze predstavit nekoho tak necharismatickeho, nepohotoveho a nevtipneho jako je on, a ktery si presto udrzuje pomerne vysoky pocet fanousku. Nemam pro to vysvetleni. Snad jen, ze na rozdil od Krause, necha ( obcas ) hosty mluvit a nedela z toho show Honzy Dedka, kde by se predvadel predevsim on sam. A mozna, ze nekterym i imponuje moderator, ktery teka pohledem, z nervozity se neustale olizuje a pusobi prkenne jako by to pokazde delal poprve. V jednom rozhovoru Dedek rikal, ze byl jeho sen mit vlastni talk show a ja mu to verim. Sen se mu splnil. Vsichni ale tusime, ze v jakekoli jine zemi by nepostoupil ani z prvniho kola konkurzu. Nezbyva nez mu prat aby si zval tak zajimave hosty, ze jeho talkshow utahnou sami a ze on sam tam v podstate nebude treba. ()

Fungore 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je na pováženou, že dlouhodobě tu máme jen dva skutečné mistry talk-show, a oba dva jsou dnes již  v důchodovém věku a náhrada zatím nikde. Ano, poměrně často se objeví různé pokusy ala Pavlásek, Kopta, aktuálně v době psaní tohoto komentu Výborná...Ale prostě umu dvojice Šíp - Kraus se zatím nikdo nevyrovná. Honza Dědek je docela fajn moderátor, a nechává dost prostoru hostům, ale chybí mu tam ta jiskra, ta nehraná lehká arogance a chuť poslouchat sám sebe, aby dokázal být v tomhle formátu i vtipnej a dokázal případně jednotlivé díly i trochu táhnout on sám. Jako taková občasná kulise se tohle určitě dá a nebude se cítit nikterak trapně, ale na opakované pobavení to prostě neni. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama