Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro Talk-show platí jednoduchý vzoreček a to že se rovná součtu moderátora a hosta. No u 7 pádů Honzy Dědka se má takhle. Faktor první „Dědek Jan“: Máte moderátory jako Jan Kraus, kteří hosty potřebují pouze ke svému sebeukojování, máte moderátory jako Karel Šíp, kterému jsou hosté partnery, a pak máme moderátory, kteří vlastně vůbec nejsou moderátoři a v číšnickém úboru usrkávajíc vodu se snaží zuby nehty držet kormidla a sem tam hodit do placu nějaký ten v úvozkách vtip. Faktur druhý „guests“: S hosty to máte těžké, dopředu jim do hlavy nevidíte a když se jejich výběr ne zcela zdaří, máte z pořadu, na který jste se pečlivě připravovali, houbovou omáčku. Tudíž ohledně tohoto hlediska by se dal výsledek nazvat „jak kdy“…………….doporučil bych díly s Lukášem Pavláskem, Romanem Vaňkem nebo Nikol Štíbrovou. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Sice moc nemusím styl moderování Honzy Dědka, ale když jsou k mání kvalitní hosté, tak se jedná o celkem kvalitní Talk Show. Postupem času jsem týhle talk show přišel na chuť. Zejména kvůli tomu, že nechává hostům (těm mluvnějším) spoustu prostoru, což kolega Kraus poslední dobou moc nezvládá. | 75% | ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Dědek je všechno, jen ne vtipný a pohotový moderátor. Dnes jsem se podívala, kvůli hostům. Dědek nejenže nemá smysl pro humor, ale místo aby se smál vtipné historce, má puzení jí doťuknout nějakou trapnou, blbou poznámkou. Tohle kopyto Primě z celého srdce přeji. Hosté mnohdy fajn, ale "moderátor" je neuvěřitelné dříví. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)
  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)

Reklama

Reklama