Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

vander19 

všechny recenze uživatele

Trochu pokles formy zaznamenáva posledný diel. JW hladá sestru a pod. po celom svete a snaží sa zistiť čo sa jej stalo. A tešil som sa na exotické destinácie a krásne zábery. Namiesto toho nosná postava celej trilógie dostáva minimum priestoru. Namiesto toho sa rozpytváva prípad srbskej mafie a drogového kartelu. Zbytočne sa do toho mixujú love story potreté krvou nepriateľa. Skôr som čakal príbeh pomsty a namiesto toho je to slabý odvar predošlých dvoch častí, čo sa týka obsahu akcie, napätia. Proste romantická krimi. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Má to odvážnou loupež jako z Nelítostného souboje, krvavý boj o moc v mafiánském klanu jako z Kmotra (chybělo snad jen "Nikdy jsem to nechtěl předat tobě"), milostná dilemata policajta v utajení jako z dvojky Lepšího zítřku a nezapomněli ani na motiv zmizelé sestry hlavní postavy z původního filmu. Celé to ale působí dost nesoudržně, jediné štěstí, že Kinneman se tentokrát objevuje úplně minimálně. Trilogie ze švédského podsvětí, kde o rodilého Švéda prakticky nezakopneš, doklopýtala do finále víceméně se ctí. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Možná taky znáte ten pocit, že jste svědkem něčeho tak trapného, že je vám za tu trapnost až stydno, i když to není trapnost vaše. Tak tenhle pocit jsem měl teď přes dvě hodiny, díky třetímu dílu trapného švédského pokusu o jakousi severskou mafiánskou ságu. I nepříliš působivý první díl trilogie je proti tomuhle třetímu filmový majstrštyk. Nehodlám ztrácet příliš času s detailním rozborem tohohle lejna, jen aspoň s dovolením vyhlásím výherce mé soukromé ankety o nejtrapnější postavu. Není to karikatura zlověstného gangstera Radovana, ani nesmrtelného gangstera Jorgeho, zcela poprávu a zaslouženě s obrovským náskokem vítězí postava švédského policejního špicla uvnitř srbské mafie, kterého přijme Radovan dobráckými slovanskými polibky do rodiny a do kterého se bezhlavě zamiluje Radovanova dcera i přesto, že onen... ono stvoření vypadá, tváří se i mluví jako... já nevím, asi jako žalud. V anketě o nejtrapnější dějovou linii už to ovšem bylo složitější, kandidátů bylo několik a hodně vyrovnaných, ale nakonec těsně vítězí láska Jorgeho a Nadji před hledáním ztracené JWho sestry a jejím silným příběhem... Jedna hvězda za to, že jsem viděl ještě větší sračky. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO POSLEDNÍ PRÁCE. ZNÁTE MOU SITUACI...“ /// Tvá to, než to začne bavit. Lidí a jmen jak v korejskejch filmech, a nějak se to přes ně né a né dostat do tempa. Vona ta stopáž taky není pro nic za nic, nebo spíš jednoduše řečeno – je na nic. Naštěstí v půlce už film baví. Nejdřív dlouhou loupeží, díky který mrknem podrobněji na osud Jorgeho. JW? Tak toho si moc neužijete. Je to tak nějak divně poskládaný, spousta linií je k ničemu a ta Jorgeho by vydala na samostatnej film. Dobrej film. Nakonec maj co dělat, aby to na konci jednoduše a rychle rozmotali a řekli, že ,,život je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš“. Spíš zklamání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu žít v luxusu. Za každou cenu. 2.) Zajímá se o mě Cpпска мафија. 3.) Thx za titule ,,veronika.indruchova“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka a o trochu horší než jednička. Co konečně (někdo) pochopil je drobnost, kterou jsem vyčítal předchozímu Snadný prachy #2. Je potřeba nacpat do děje nové postavy se kterýma se dá seznamovat + trošku i přidat na akci. Také se stal jeden "zázrak". V předchozím díle totálně retardovaný Jorge se proměnil ve strategického a plánovacího génia. Do slova a do písmene exceluje po všech stránkách. Co s ním v té base udělali? ;). V principu jde o to, že se nechová jako "vypatlaný latino", ale strategicky uvažující "organizovaný zločinec". A vypadá to dobře. Převzal žezlo "hlavní role" a na Snadný prachy se zase dá dívat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama