Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Laggies" je na môj vkus akosi moc nudný. A najviac to plynie práve z nie moc dobre zvoleného hereckého obsadenia, ktorí akosi nevedia svoje postavy pretlačiť do deja a urobiť ich zaujímavé. Keira Knightley ako Megan je okey, ale nič špeciálne z nej nevyžaruje a nahradiť by sa dala kýmkoľvek. Jediná osoba, ktorá je ešte nudnejšia je Annika v podaní Chloe Grace Moretz. Nikdy z nej nemám pocit, že vidím postavu, len vidím usmievavú herečku hrať svoju rolu, no niečo tomu chýba. A vzhľadom na to, že tam sa film sústredí najviac, začína to byť rýchlo nudné. Je pár dobrých momentov vo filme najmä na začiatku, keď sa Megan rozpráva so svojimi kamarátkami, alebo niektoré scénky zo svadby, no myšlienkovo, herecky alebo režisérsky tento film ničím nechytá za srdce ani neinšpiruje ani nič. Je to proste len prázdny príbeh bez ducha. A najviac za to podľa mňa naozaj môže slabá réžia a tupé herecké výkony. Hodnotenie: C ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Keira Knightley je sama o sobě dobrá herečka a na její filmy většinou rád kouknu. Laggies není žádný výjimka, tudíž jde o celkem zábavnou romantickou komedii, která sice neukáže nic nového, ale příjemně se na to dívá. Čím dál sympatičtější je mi Chloë Grace Moretz, která se pomalu ale jistě blíží k mé topce .. 6/10 = 68% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Lynn Shelton u mě zabodovala s nezávislým dramatem Sestra její sestry. Příjemně plynoucí konverzačku přináší i tentokrát, prohodí několik životních pravd, pár postav nechá na scestí a postupně je tlačí na tu, nebo tamtu stranu. Hořkosladká komedie představuje přerostlé dítě Keiru Knightley na prahu třicítky, která nemá práci ani žádnou praxi, respektive netuší, co chce jednou v životě dělat, která očekává, že lehce troubovitý přítel jednou poklekne na koleno, která nechápe své letité kamarádky, a která by si občas chtěla zkusit jen tak pro radost sjet na prkně. Pocitových snímků o „koulích na noze“ tu už bylo nesčetně, často s nevýraznou dějovou linkou, nicméně s hledáním té pravé životní cesty. I Keira zahazuje na týden „svůj“ život a nastěhuje se k náctileté náhodné kamarádce, která jí nebude soudit. A ta má osamělého tátu právníka, který se zdá být přísný, ale ve skutečnosti je to bourák s tváří (nedoceněného) Sama Rockwella. Každý udělá nějakou tu chybku, a přiznejme si, má je i scénář, ale ve výsledku to hlavně díky výtečným hercům skvěle klape, původně dokumentaristku Shelton milerád pochválím za solidní atmosféru a cynické rejpaly poprosím, ať jdou o dům dál. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi hlavní myšlenka filmu (spoiler) a sice, že člověk má občas v životě období, kdy jakoby zamrzne v čase a nikam se neposouvá. To je často způsobeno tím, že je obklopen stále stejnými lidmi se kterými má tendenci se chovat v rámci stejného vzorce chování. A hodně často je těžké tento standard nějak prolomit nebo si vůbec uvědomit, že se náš život stal předvídatelným zvykem a že se nemůžeme vyvíjet. Že ta hezká stabilita a čitelnost všech lidí kolem sebe nemusí být až tak výhradně pozitivní a že i dobře fungující vztah může být pouze jednou z těchto rutin, které si nevědomky udržujeme, lpíme na nich a místo budování budoucnosti stále přebýváme v minulosti. Tento film je takový hezký wake-up call a eye-opener pro ty všechny, kterých se to týká, včetně mě samotné. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo že existuje film, ve kterém mi Keira může přijít sympatická. Ten film se jmenuje Laggies. Samozřejmě kvalitu táhne směrem nahoru můj oblíbený Rockwell, který i přesto že zde hraje hodně tlumeně a nepředvádí žádnou velkolepou šou, tak je obrovským sympaťákem. Laggies je přesně ta příjemně nenápadná romanťárna, na kterou se můžete v podívat se svou manželkou a netrpět u ní. 60% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama