Reklama

Reklama

Anomálie

  • Velká Británie The Anomaly
Trailer

Obsahy(1)

Bývalý voják Ryan Reeve se ocitá v zajetí a probouzí se v nákladním autě, aniž by si pamatoval, jak se tam dostal. Ryan je obviněn z únosu dítěte, proto se snaží poskládat střípky vzpomínek, ale o devět minut a čtyřicet sedm sekund později opět ztrácí vědomí. V beznadějné situaci nemá jinou možnost než zjistit, co se skrývá za jeho výpadky paměti. Anomálie je jedinečný sci-fi thriller, který se zabývá otázkou ovládání myšlenek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nízky rozpočet, ale slušný príbeh, ktorý ma neustále zaujímal. Celok nie je taký zlý, ako naznačujú niektoré recenzie. Výsledky sú pre rozpočet dosť dobré - okamihy nie sú rušivé a pomerne jemné. Prvých asi 20 minút je dosť chmúrnych, ale vytrvalých a budete odmenení. Soundtrack je čudný - ale na to si zvyknete a čudne zapadá do nálady filmu. Bojové scény by mohli byť lepšie - necítite dopad napriek spomaleniu, takže sa stávajú trochu falošné. Matrix to urobil lepšie. Akcia je dobrá. Sú chvíle, ktoré boli jasne inšpirované Matrixom, ale aj tieto sú cool. Tajomstvo a sledovanie hlavnej postavy sa vyriešilo fantasticky. Nakoniec to rozhodne nebol vôbec zlý film. Je to veľké sci-fi. Preto nenechajte pár zlých recenzií, aby vás odradili. Prídete o niekoľko skutočne skvelých okamihov. ()

ti88na odpad!

všechny recenze uživatele

Blbôstka, ktorá je iba stratou času. Po asi deviatich minútach som upadla do hladiny alfa, no so všetkým sebazaprením som sa po chvíle oddychu prebrala a podarilo sa mi túto kravinu dopozerať. Od nesympatických hercov, ktorý hrali akoby ani nemali zaplatené, cez retardované spomalené súboje a monotónnu ušné bubienky drásajúcu hudbu až po úplne debilný dej bez nápadu to bolo celé zle a odporúčam tomuto filmu sa širokým oblúkom vyhnúť. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu jde hlavně o to, jak na něj budete nahlížet. Jestli budete očekávat prvotřídní scifi podívanou, která vás obohatí, tak si to rozhodně nepouštějte. Ale jestli máte prostě jen rádi podobné nápady, tak to jistě zabaví. Jednou se to vidět dalo. Co je rozhodně špatně, je hlavní hrdina v podání Noela Clarka, který by měl nutně zůstávat jen za kamerou! Naopak Ian Somerhalder je parádní padouch, Alexis Knapp je sice nepřesvědčivá herečka, ale dobře se na ni kouká a třetí Hemsworth zaostává míle za bratry. Kdo mě ale hodně bavil byl rusák Sergio, to je nejlepší vtip celého filmu. Naopak akční scény (kromě té poslední Sergiovy bitky, který byla jak z videohry) nestály za moc. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Tieto filmy o časových smyčkách mi už lezú na nervy, tvorcovia si myslia, že čím viac skokov z jednej časovej línie do druhej bude tým bude i film zaujímavejší. Hovno! Nesúrodé, zmätené. Sci-fi, kde je až priveľa bitiek (hlavný hrdina si to tuším "rozdá" s každým s ktorým príde do styku...vrátane so sexy Alexis Knapp - to doslova) do takéhoto filmu sa to veľmi nehodý...podstata je predsa v niečom inom. Hlavný hrdina nesympatický a stále mi nejde do hlavy čo presvedčilo Briana Coxa si v takejto sračke zahrať.. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Co se filmových scífek týče, platí u mě ZÁSADA č.1: "I průměrné a poloamatérské scífko je lepší než žádné scífko." No a tohle scífko je myslím po čertech dobré scífko. Zajímavý námět. Zajímavý režijní styl. Zajímaví herci - mulat v hlavní roli byl v pohodě, ale nejvíc se mi líbilo trio ruských (jakoby) pasáků, skvělí týpci... jen ta jejich ruština zněla jako ruština člověka po mozkové obrně a s nějakou podivnou hlasivkovou anomálií. Dále: Nízkorozpočtová patina, ale hodně kvalitní filmařina. Výborná kamera s několika výbornými záběry. Skvěle natočené bojové scény (i když jsou pravda lépe natočené než zahrané). A to už bez váhání přecházím k další mojí zásadě, která říká: "Líbí-li se mi nějaké zajímavé a originální béčko, nemám problém mu vysolit plný počet". Protože tenhle kousek je ve své kategorii (tzn. 'béčkové nekomerční nízkorozpočtové sci-fi') přímo výstavní exemplář. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Policisté ve filmu používají automobily britské značky Lotus model Evora. (rainman93)
  • Ryan (Noel Clarke) opět procitá, tentokrát po té, co si sám nasadil pouta. Vejde do laboratoře, kde ho překvapí a zajmou. Dívá se na mobil, který mu ukazuje zhruba tři minuty, než opět nebude sám sebou. Dalších minimálně patnáct minut se však nepromění. (Geriel)

Reklama

Reklama