Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No nic chlapi dobře se s váma kecá, ale už musím razit. Chci si dát tak 2 drinky před kinem ať mám dobrou náladu. Večer okolo 21 hodiny očekávejte report.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., vegetol.mp

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak tak, ja nemam rad rychly strih a rozklepanu kameru. Lenze takých reziserov co dokazu natocit akcny film bez týchto neduhov je v Hollywoode ako safranu.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ono už se dneska rychle stříhá skoro všechno. To je prostě trend. Mě víc než rychlý střihy vadí rozklepaná kamera. to bytostně nesnáším a zabíjel bych za to. Řekl bych když tu kameru neumíš držet rovně, tak ji do ruky neber :-)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

to som rad, ze sa ti film nepacil. Ono 80s su uz davno prec, normalizacia tiez a Studena Vojna sa skoncila.

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Jdete jdete. Je to dobry. Me i ta dvojka se libila. Tohle je jiny. Jasne na konci ma fight s manikem ve slipkach. Ale Arnold v Komandu mel taky hlavni fight s Mercurym v buzy veste. :-) ja si sel proste uzit film a dostalo se mi vesmes co jsem cekal. A klidne bych sel znovu

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Jen tak pro pořádek. Pokud se člověk podívá na tohle: https://www.youtube.com/watch?v=Bd8zNtGNtbk je myslím nad slunce jasný, že v tom není Megaton sám. Ok, Blomkamp možná nestříhá tak zlomkovitě jako Megaton, ale že by to byl vrchol přehlůednosti se taky říct nedá. Všechno je točený ze uklepanýho stedicamu a občas člověk spíš tuší, co se na plátně děje. Hlavně že se tu kritizujou dokola furt ty samý režiséři:)

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Chci se prostě přesvědčit na vlastní bulvy :-) V čum ripech už skoro nejedu. Vloni jsem byl 50X v kině, takže bacha! :-)

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ach jaj, stale sledujes kinoripy a ked nieco vyplodi Megaprznic, tak hned nato ides do kina... Waco, Waco...mas u mna male bezvyznamne minus :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já tě tak maximálně prokleju v komentáři, když se mi to bude líbit :-D

 (hodnocení, recenze)

Vidím, že jsem černá ovce :( Ale pozor já chci akční filmy jako z 80 let, ale takhle to dojebávat jenom pro prachy je neodpustitelné! Doufám, že se na mě nezlobíte :)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ellmariachi, Martin741

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

No super Lefty86 a AdamesWWE po 4*...diky panove! Id 20h jdu na to, tak snad :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak aspoň někdo mě trochu uklidnil. v 18:20 jdu. No dvojce jsem dal 3* tomuhle snad dám taky. Zase dvojka není o tolik horší než jednička ať kdo chce píše co chce PG-13 je mi u píči to dobrej nebo špatnej film nedělá. Hele nechám se překvapit. Pecku nečekám, ale koukatelnej průměr snad jo. Můj tip jak kdo ohodnotíte sem potom schválně taky hodím až to uvidím. No myslím si, že pan dvojhvězda Lacike už se na to velmi těší :-D

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Ty vole, ja som ešte akčnému filmu 1* snáď hviezdu nedal pokiaľ nestál 2 miliony a z toho 3 išli Seagalovi na honorár. Taken 2 som dal 3*.  Tu to tiež vidím plus mínus 3*.

Figu

Figu (hodnocení, recenze)

Lefty86

Zdarec Lefty, do CineStaru si za tejden jedu pro čtyři hvězdy a snažím se absolutně přehlížet zdejší hodnocení! Jen mě děsí to pomyslný srovnávání s dvojcnou, která byla průměr. Ale to díky tomu, že se to jmenuje 96 hodin, jinak je to kvalitní akční béčko! Co mě srazilo a o čem se zde mluví, jsou ty "suprhumusstřihy" ze kterých je člověku blivno. Věřím, že to bude lepší...

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Ellmariachi

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi : dvojce jsi dal tri. Neverim ze trojce das min. Neni proc. V komentu jsem vypsal dojmy bez spoileru.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Reklama

Reklama