Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh se odehrává v bouřlivé pohraniční oblasti Arizony a Mexika. Manželka bývalého šerifa Arizony je zabita na vlastním ranči. Zdá se, že do její vraždy je zapleten Mexičan, který nelegálně překročil hranici do USA. Fakta o tom, kdo za tragédii nese skutečnou vinu, jsou tak složitá a nejasná, jako problémy a napětí mezi lidmi žijícími na obou stranách hranice. Oba šerifové, jak bývalý (Ed Harris), tak i současný (Aden Young) hledají odpovědi a jejich životy se navždy změní. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (50)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Horkem znavené drama z mexicko-amerického pomezí, které naznačuje, že otevřená mysl a srdce na správném místě zabraňují paušalizaci, potažmo zbytečným ztrátám na lidských životech. Berryho debut drží aktuálnost tématu, civilní pojetí, potřebná víra v dobré konce a samozřejmě Ed Harris. Tyhle role málomluvných, čestných a spravedlivých mu padnou jako bílý stetson.. ()

anglanek 

všechny recenze uživatele

Tak tady si myslim,ze by si zaslouzilo lepsi hodnoceni ale každého věc. Me se to teda dost libilo a herec Michael Pena si u me nasel místo a da se rict,ze když zjistim,ze tam hraje on,tak se na to rozhodne podivam.....teda když to nebude komedie. Jinak toho typka zase tolik neznam ale par filmu jsem s nim videl a dobry. Ed Harris? bombardak jako vždy. Film ukazuje jak jak to mají Mexici i Amici tezky ale radeji bych byl na te Americke strane brehu. Bylo to napinave,smutne a libove zahrane od hlavnich hrdinu....doporucuji ()

Reklama

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh z americko-mexického pomezí jehož hlavní devízou je uvěřitelnost. Jak příběhu samotného, tak hereckých výkonů. Bylo fakt zajímavý vidět seriálovou hvězdu Evu Longoriu hrající obyčejnou mexičanku. Ed Harris klasicky výborný a tak bych mohl pokračovat. Příběh samotný nepřináší sice nic nového, ale jde o to, jak to přináší. Valí se to kupředu sice v pomalém, nevzrušivém tempu, ale pomaloučku se na to nabaluje tolik zajímavých otázek ohledně předsudků, odpuštění, přátelství, až jsem se přistihl jak mě to úplně pohltilo. Má to nepopíratelnej latino nádech, ovšem žádnej patos a ke konci to dokonce graduje tak mistrně, že jsem při tom ani nedýchal! To bylo skvělé. Suma sumárum, trošku jiný pohled na bouřlivé pomezí, ale o nic méně silný a poutavý. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Westernem bych tento poměrně silný příběh z mexicko-americké hranice nenazval. Jedná se o čistokrevné drama, bohužel natočené zcela konvenčně. Nebýt slabého scénáře i režie, natož v mnohých scénách rušivé hudby, mohl se z Frontery (= Hranice) stát mnohem reprezentativnější přírůstek do početné skupiny snímků s podobnou tematikou. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě samotného překvapilo, jak mě tenhle film zaujal. Příběh je celkem jednoduchý a přímočarý, herecké výkony nejsou oslnivé, není to ani nadmíru brutální, erotika je zde v podstatě nulová, ale je to krásně lidské a herci právě civilními výkony dodávají celému filmu ten správný look. Dobře se mi na to koukalo, už i jen proto, že to nebylo zbytečně emočně vyhrocené. A to klidně mohlo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v okolí mesta Albuquerque, ktoré je najväčším mestom v americkom štáte Nové Mexiko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama