Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Philcze 

všechny recenze uživatele

Patrick Wilson v nasraným módu, Carnahan opět roztřesený a camea na hranici geniality. Zábavná budoucí kultovka, která proti sobě skvěle staví dva netypicky obsazené herce (Wilson - drsoň, Pine - šílenec, už podruhé u Carnahana) a nechá je devadesát minut dělat vtipné krávoviny na pozadí narychlo spíchnuté kriminální historky. Takhle vypadá povedený pokus natočit cynickou a nekorektní klipovitou komedii, neboli to, co se Michael Bay snažil natočit s Pain and Gain, ale neskutečně otravným způsobem selhal. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan, Neil Marshall, Jean-Baptiste Andrea....tři nejvíce nedocenění filmaři na světě.Obzvlášť první jmenovaný by měl být oslavován a měl by mít zasloužený úspěch a pozornost, všechny jeho filmy jsou výtečně napsané, zahrané i zrežírované a přesto nemají zaslouženou pozornost, z téhle doby je mi na blití, stejně tak jako mě je na blití ze zdejších komentářů, odpadů atd.Děsí mě ta krutá realita, kolik vypatlaných idiotů existuje v týhle zemi, jako by se všichni kreténi chytli v ruku v ruce jednou rukou za koule a tou druhou psali jedním prstíkem od hoven hovna i na tuhle stránku v čele s nějakým čurAKem.Stretch je přesně ten důvod, proč miluju fimy a proč se jim občas profesionálně a příležitostně amatérsky věnuju.Výborný interakční, černý a brutální humor.Svižná režie kterou má Carnahan pevně v rukou, skvělý herecký výkony (Wilson je úžasnej, ale Pine je vyloženě démon) a všechno to je sestříhaný do jednoho efektivního kusu skvělé filmářské práce, na které je vidět, že jí tvůrci dělají opravdu z lásky a ne pro producenty a pro peníze.Mám rád tyhle inteligentně ujeté filmy, kdy se tvůrce nebojí žádnýho tlustýho zmrda ověšenýho zlatem a prodejnejma kurvama a natočí si film opravdu tak, jak si ho sám napíše, tyhle filmaře já uznávám nejvíc a co mě děsí, že pro mě je tenhle zapadlý film největším filmovým zažitkem tohodle roku a stál asi 2% toho, co nějací posraní Avengers.65%?Je mi na blití.99%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Stretch nemá žádné charisma a film, bohužel, neutáhne, i když se hodně snaží padat, frajeřit a hrát si na herce. Mne to tedy moc nebavilo, ale zuřivá chvilka Mitche Buchannona stála za hvězdu a ta chvíle, kdy Stretch ztratil veškeré zábrany, za druhou. Vždyť je jedno, jestli ho zabije taxikářská konkurence, gangsterský věřitel, naštvaný vyhazovač, policie nebo jeho ujetý klient. Důležité je si to pořádně užít a to až do konce pohádkového natolik, že mi z toho bylo poněkud nevolno. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh filmov, kedy sa šliapne na plyn a nepustí sa noha z pedálu až do konca. Carnahan vie. Je to vtipné, akčné a plné skvelých WTF momentov. Čo na tom, že je to občas prekombinované jak riť. Našťastie z toho vie Carnahan pekne vykľučkovať a koniec je parádne epický. Síce som čakal ako bodku nejaký haluzný vtip, ale inak som sa skvelo bavil. Potešia postavičky Hasselhoff a Liotta a hlavne kráska Jessica Alba. Wilson je sympoš. Presne ten film, ktorý si treba pozrieť s kamošmi pri pivku pod vplyvom ľahkých drôg a ceckatých priateliek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který chtěl pološíleným vtipným bizárem, ale přitom mě svou trapností a režisérským pozérstvím s*al každou minutu čím dál víc. Příběh je vycucaný z prstu, Patrick Wilson zapomněl doma charisma a všechny postavy jsou tak odporně nesympatický, že jsem vážně uvažoval nad tím, že to nedokoukám. A k takové události u mě dochází maximálně jednou za deset let. Když vám ve filmu nefunguje ani rádoby vtipné cameo Davida Hasselhoffa, tak je něco hodně špatně. Hvězdičku dávám jen z předešlé úcty ke Carnahanovým filmům. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama