Reklama

Reklama

Noční směna

  • USA Last Shift (více)
Trailer

VOD (1)

Jessica Loren (Juliana Harkavy) je bežná, radová policajtka, ktorá dostáva počas prvej nočnej služby pomerne jednoduchú úlohu. Do nasledujúceho rána má postrážiť jedno z prázdnych policajných oddelení v mestečku Sanford, ktoré je úplne odpojené od núdzovej linky "911". Keď už sa zdá, že splnenie daného rozkazu od nadriadeného bude obyčajnou rutinou, nečakane zazvoní telefón, v ktorom mladá žena v ohrození žiada o pomoc. Rozkaz pre Loren znel ale jasne a stručne: policajné oddelenie nesmie za žiadnu cenu opustiť. Ani keby ožili "steny", ktoré boli svedkami mnohých, niekedy až krutých zverstiev. Odbitím polnoci sa mladá policajtka ocitne vo väčšom nebezpečí, než by bola ochotná sama sebe pripustiť. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Psychologická zívačka s několika cool momenty a šíleným rozuzlením. SPOILER → Šílená a poměrně ošklivá kravka, která si nedávno prožila trauma, hlídá opuštěnou budovu. V hlavě se jí honí spousty šílených myšlenek a vidin, které se snaží potlačit, chovat se jako velká holka a cosi si dokázat. Nakonec zešílí až do té míry, že na závěr postřílí několik uklízečů. ← SPOILER Osobně bych to s hodnocením úplně nepřeháněl. Hodně zoufalá hvězda za pár výše zmíněných cool momentů. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jedna kočička a horda prízrakov počas nepríjemnej šichty, ktorú je problém vydržať do konca. Keby to tak bolo možné, strávil by som ju s ňou, aspoň by som ju trošku povzbudil. No, mne neprekáža, že to nie je nič objavné, lebo stále lepšie neobjavný horor, ktorý dokáže vystrašiť, ako objavná kravina, u ktorej mám chuť rozmlátiť monitor. Na niektoré horory sa teším rok a napokon ostanem sklamaný, a niektoré proste padnú z neba, neviem o nich absolútne nič a napokon takáto pecka sa z toho vykľula. Atmosféra, hudba, ľakačky, masky démonov a hlavná hrdinka za 5*, takže celkovo nie je čo riešiť, v tomto zatiaľ nie príliš vydarenom roku jedno z najväčších prekvapení. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Důstojník Lorenová je mladá atraktivní policistka, která jde ve šlépějích svého zesnulého otce, který byl zabit při výkonu služby. Nastupuje na stanici, která se zavírá a stěhuje do nových prostor. Ze začátku jde vše hladce, čtení knihy, usínání, nuda, pak se objeví bezďák, kterého zavře do cely. Od té doby se začne "něco divného" dít po celé stanici, otevírají se dvířka u skříněk, zavírají dveře, mrtví bloudí chodbami, podivné telefonáty, slyší hlasy.... Myslí si, že začíná bláznit, ale mezitím zjišťuje krutou pravdu o otci se kterou se bude jen těžko smiřovat. To je jen začátek skvěle našlápnutého hororu s ponurou atmosférou. Lorenové právě začala poslední směna! 90% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tahle poslední směna hned od začátku fungovala neskutečně. Absolutně jsem nechápal která bije, protože to byl takovej mix ode všeho, ale byl jsem napjatej jak kšanda co z toho vznikne. Bohužel ale to tempo asi nešlo zvládnout po celou dýlku hororu. Dlouho jsem přemejšlel o co tam vlastně jde, že tam tu slečnu hned nasaděj na první směnu do úplně prázdný stanice. Až mi jí vlastně bylo líto, že to musí celý sama trpět. Ale režisér tam využil tolik prvků, že to nejspíš tomu filmu uškodilo. Ve výsledku nás vlastně ničím ani neohrozil, protože všechno mrknutím oka pominulo, což po stránce napětí okamžitě padlo. Přesto atmosféra byla vymaxovaná, jako už si dlouho nepamatuju. Každopádně i když se situace vysvětlila, byl jsem z toho jakýsi zmatený, o co tam vlastně šlo... ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Boha jeho, od strachu som sa asi posral. Komentár dám priatelia neskôr, teraz musím prezliecť trencle... Druhý deň ráno.... Ok, tak som to rozdýchal a poďme to trošku zhodnotiť. Toto bola vážení (veľmi nečakane) veľká duchárska pecka. Pri určitých scénach som bol viac napätý ako pri všetkých Insidiousoch dokopy a bál som sa jaho hovado. Last Shift je minimalistické okrajové b-čko, ktorému sa bohužiaľ veľa pozornosti nedostane, ale mňa tento film dostal. Až na úvodných cca 20 minút sa tu stále niečo deje a divák je z každej strany ostreľovaný jedným atmosferickým a nepríjemným momentom za druhým. Pekelne nepríjemný film s veľmi, veľmi hnusnými bubákmi a rovnými bielimi chodbami opustenej policajnej stanice. Naviac sa nejedná o žiadnu prvoplánovú vykrádačku. Množstvo scén a nápadov je tu vcelku originálnych a nikde ešte nevidených (scéna s baterkou, televízor). Odporúčam každému, kto sa pri horore rád bojí + tu je aj nejaké to gore a hlavne super masky. Koniec komentovať nebudem, to už bolo naviac a ani mi na tom v podstate nezáleží. 70 %!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Příjmení rodiny Paymonů je odvozeno od jména démona Paimona. Podle středověkého grimoáru Göetia se jedná o jednoho z pekelných králů, který je poslušný Luciferovi, a pod svým velením má dvě stovky démonských legií. (NiWi)

Reklama

Reklama