Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flint s Teachem připlouvají v čele pirátské flotily, aby se vylodili v Nassau. Nechají se však nalákat do guvernérovy pasti… (TV Prima)

Recenze (3)

elanius

všechny recenze uživatele

Takto sa má odpáliť nová séria. Mix akcie, brilantných dialógov a pirátskych intríg. Black Sails potvrdzuje renomé jedného z najzábavnejších projektov posledných rokov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci výborně odstartovali čtvrtou sezónu. Tentokrát nebylo od prvních okamžiků pochyb, že se dívám na seriál s pirátskou tématikou, akce probíhala na moři i na souši, opět se radostně intrikovalo a rozdělovaly se sféry vlivu. Jen mi značná část postav připadala, jako by měla hrát hokejové play- off, plnovousům se nějak daří:-) ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda potešila a opäť zamiešala karty v pomere moci jednotlivých strán. Akcia je hlavne na začiatku, kedy smelý bojový plán pirátov naruší nečakaná taktika. Billy začal ukazovať Flintovi rohy. Dejová línia Johna Silvera je šikovne rozprávaná so zámerom neodhaľovať všetky karty naraz. Chcelo len nejakú vrcholovú scénu a neuvoľňovať tempo, inak by to bolo na plný počet. ()

Reklama

Reklama