Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

konvicce

 tak toto je riadna hlupost...dejove zvraty sa logicky daju odovodnit tym ze pirati bud lupili alebo spekuvali jak jeden druheho okradnut a v tomto serialy to je pekne zobrazene takze si dost mimo

na příspěvěk reagoval konvicce, Helo

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno nesnáším tu správkyni ostrova, připomíná mi bejvalku, naprosto totožná jak vzhledem tak charakterem. Dějová linie byla první dvě epizody naprosto zoufalá, tolik dějových zvratů, že už to bylo až trapně předvídatelné a nudné. Oceňuji naopak 3 a 4 epizodu. Kdy Flint projde totální změnou.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Martin741

len skoda ze tento serial ma take nizke hodnotenie lebo  je uplne uzasny najme to prostredie a vyprava a navyse uz dlho som nevidel serial v ktorom su takmer vsetky postavy sympaticke a clovek si ich oblubi.....ja len dufam ze ked sa skonci posledna cast tohto serialu ludia sa prefackaju a  serial bude mat aspon 86-88%  :D a tobymu sptephensovi prajem este jednu taku vylozene vodcovsku postavu ako je kapitan flint lebo v serialy si to neskutocne uziva :))

na příspěvěk reagoval Martin741, konvicce

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Toby Stephens je relativne dobry herec a tak dokaze hrat aj v 65 -ke, to urcite nie je priemerny Butler alebo spatny herec ako Arnold Schwarzenegger. Herecky je na tom Toby Stephens relativne dobre. A ako opakujem, nech toci hlavne filmy ako 13 hodin - Tajni Vojaci z Benghazi alebo este lepsie kulty ako Revenant. 

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Martin741

nebojim sa kazdeho hovna haha ale z tobyho treba vyzdimat co sa da kym je este "mlady" a tak dobre vyzera ked bude mat 65 urcite bude podavat skvele vykony ale uz nebude mat zrejme rolu ako kapitan flint takze aj preto som chcel este aspon 2 serie aby sme si tuto uuuzasnu postavu mohli poriadne vychutnat ...a co som cital na edne ze tvorcovia planuju este viac dat do popredia silvera tak sa bojim aby nam naopak uzasny flint nerobil jeho krovie co je aj dost mozne vzhladom na to aku ma flint  orientaciu 

na příspěvěk reagoval Martin741

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

Gertrudo

Nic připravené neměli, sami tvůrci se rozhodli, že chtějí čtvrtou řadou skončit a uzavřít to, jak je napsané v tom mnou linkovaném článku. :)

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Fuha, neviem ci je to dobra alebo zla sprava, ak mali pripraveny scenar na 5 serii, tak teraz to budu musiet kadejako preskrtat a mozno z toho vznikne nieco nedobre.

No uvidime, verim ze potom bude aj ostrov pokladov, nech to ma pekne zavrsenie. Teoreticky by mohli spravit kinofilm, to by sa mi fakt pacilo.

na příspěvěk reagoval KevSpa, Martin741

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Ukoncenie serialu po stvrtej seri podla mna dava zmysel, aj vzhladom k tomu, kam poskocil dej. Skoda len, ze sa zrejme nikdy nedockame Mary Read.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

co sa bojis kazdeho hovna, Stephens je relativne mlady herec, 47 rokov, ten este stihne toho natocit dost. Ja som funda serialu, ale uvedomujem si, ze donekonecna to tiez nemozno natahovat 

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

KevSpa

keby neni teba tak som neni ani na csfd sice som uz roky fanusik ale nikdy som nepotreboval sa registrovat nemal som zaujem neviem ci si ma pametas som ti tu dakoval za to ako si krasne obhajila black sails a kvoli tomu som sa odhodlal ho pozriet :D 

 

jedina pozitivna vec na tej poslednej serii je ze mozme ocakavat vsetky diely neskutocne naslapane a finale epicke a tak si ten serial bude kazdy pametat a to ma strasne tesi....ale samozrejme predbieham udalosti :D som zvedavy ci posledna seria sa vyrovna spartacusovi :)

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Natahovat to věčně nešlo, prostě je to prequel k Ostrovu pokladů a tak to před ním skončit muselo. Opláču to, ale fakt bych moc ráda, kdyby natočili i ten Ostrov pokladů.

na příspěvěk reagoval lukasK1995

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

nemozem tomu uverit myslel som ze to bude mat minimalne 5 serii aj keby niektore diely mali natahovat nezmierim sa s tym ze uz len par casti uvidim najvecsieho borca na svete kapitana flinta 

cakali ste niekto ze to bude take kratke ?? :(( 

na příspěvěk reagoval KevSpa, Martin741

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama