Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Diskuze

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Jestli bude mít závěrečná série velkou sledovanost tak by mohl být TV film Ostrov Pokladů :)

na příspěvěk reagoval Eržik

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

PetrVabruscak

Mě hlavně nejvíc přirostl k srdci Vane.. Eleanor jsem taky začal nesnášet a Flit ve mě vždy vyvolával smíšené pocity, což je v seriálu vždy to nejlepší :-) Max je luxusní baba, takže to má u mě o hodně jednoduší. A ještě se mi hodně líbí Billy, takovej nabušenej Mirek Dušín :-D

na příspěvěk reagoval PetrVabruscak

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Předem bych chtěl říct, že je zvláštní, jak se mění mé sympatie k postavám během seriálu. To jsem nezažil snad ještě u žádného a tak dávam plný počet. Kašlu na historický fakty, protože jsou tam smyšlený postavy a nečetl jsem Ostrov pokladů. !!! SPOILER !!! SPOILER !!!: Přísahám, že od úplného začátku jsem nenáviděl postavu Flinta, Silvera a Max (u té to trvá stále. Strašně nesympatická role a nejraději bych jí zavřel někam do hladomorny, aby jí spadnul hřebínek) a sympatizoval jsem s Eleanor. Během konce druhý série mi už nezbývalo nic jiného než začít přát Flintovi a jeho plánu. Paradoxně ten, kdo byl líčený celý čas seriálu jako největší padouch a badass (celkem nepochopitelně), byla hodně kladná a charakterní postava s kterou ostatní jen vyjebávali a která se obětovala a teď si nepřeju nic jiného - chci vidět Eleanor viset!!! Nejlepší postavy: Vane, Teach a Ned Low.

na příspěvěk reagoval konvicce, Eržik

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

sak bez teba draha KrevPsa to bola super diskusia  ... a ty si sa musela just zjavit 

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

konvicce

Tak já jsem se třeba v posledních dvou řadách nenudil snad ani jednou... to je takovej ten seriál, kde člověka baví už jen to skvělý prostředí, ve kterým se třeba zrovna v tu danou chvíli ani nic moc neděje.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

konvicce

Přijmu, ale musíš se podle ní začít chovat nejen zde. Pak nebudu moci říct křivého slova a budeme moci existovat v míru. :D

 

Tak dle mě se to rozjelo kurevsky rozjelo už ve druhý. Tam už na to dost šlápli.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Helo

Pro tentokrát ti odpouštím a přijímám tvou omluvu.

 

Ono se to rozjíždí až od třetí série, druhá taky byla nic moc, tu dost držel nad vodou ten pajda.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

konvicce

Dobře, uznávám... občas se skutečně držíš tématu a v případě Black Sails jsem tě nařknul neprávem... prosím, přijmi mou omluvu, ó všemocná čajová konvice :( Kéž bys takový byl ve všech diskuzích a ne jen zde (proto ta nevraživost z mé strany) :D

Ale jinak souhlasím s názorem lukasKa na seriál... to hodnocení zde je naprosto neodpovídající... ale to je kvůli tý méně záživný první sérii, kterou někteří nepřekousli.

na příspěvěk reagoval konvicce, konvicce, Martin741

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Helo

Kdo zasírá diskuze výblitkama jsi ty. Opět se zde hloupý trole snažíš rozjíždět flame? Já se tu bavím o seriálu o ničem jiném, tak si nech to svoje fňukání a pokusy o trolling.

na příspěvěk reagoval Helo

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama