Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Snaha o novú černošskú dvojicu ( Smith-Lawrence ) alebo Eddie Murphy?? Žiaľ vôbec sa to nepodarilo. Ice Cube hrá to svoje celý čas ale Kevin Hart mi prišiel strašne otravný, nie moc talentovaný a pôsobilo to na mňa veľmi chcene. Príbeh nič moc, taký typický príbeh typu " ty si policajt a ja nie, tak spravím blbosť aby som sa stal policajtom". Nič výnimočné a po prvom pozretí na to zabudnete behom pár minút a nevybaví sa vám jediná scéna, ktorá by stála zato. 35% - 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašlivě provařené schéma buddy movies, které prostě už nefunguje tak, jak by mělo. Ice Cube je překvapivě dobrý, Kevin Hart je prostě jenom otravný a vy moc chcete, aby to schytal mnohem víc. No, jede se i v zajetých kolejích příběhu, který nic specifického nepřinese. Tim Story jen dál dokazuje, že je prostě jen podprůměrný filmař. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá ma veľmi bavila. Nechcem aby to znelo nejak rasovo, ale v poslednej dobe ma už unavovali komédie s černochmi. V detstve som také komediálne filmy miloval, ale dnes už je ich asi priveľa. Táto komédia sa mi ale skutočne páčila. Úplne najlepšia scéna, ktorú by som snáď aj vyhlásil za najvtipnejšiu scénu roka 2014 bolo keď ostrieľaný PC gamer Kevin Hart povedal vždy vážnemu Ice Cubeovi, že hľadá na zemi zásobníky ako vo videohrách. Tú scénu proste musíte vidieť, ja som sa skutočne od smiechu rozplakal, ale určite aj vďaka tomu, ako sa hlavní aktéri tvárili a ako to zahrali. Celkom príjemné prekvapenie a odporúčam pozrieť len tak, keď sa budete nudiť a hľadať filmy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nejhorší. Tak nějak bych souhlasil s tím co napsal stuntmanMIKE. Akorát dodám, že podobný druh humoru opravdu není zrovna mým šálkem čaje a i když se oba hlavní představitelé snažili, tak mě bůhvíjak nepřesvědčili a nepobavili, ale zase jak jsem uvedl viděl jsem i podobné o dost mizernější filmy a tenhle zase až tak špatný nebyl. Jak už bývá zvykem silnější situace a hlášky střídají ty slabší. Prostě celkově nevyrovnané, ale tak dobře dokoukat to jde a vážnější újmu to při tom způsobit nestihne.40% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opět další komedie postavená na klasickém tématu protikladů hlavních postav s Kevinem Hartem a Ice Cubem v hlavních rolích. To už mluví úplně samo za sebe. Karty jsou v tomhle případě jasně rozdané a odkryté, žádné blafování. Film ani s poctivě zajetých kolejí nevybučuje a nic nového nepřináší. Je to naprosto neškodná oddechovka na deštivé odpoledne. Nic víc a nic míň. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Během rozhovoru o gangsterovi Omarovi se Ben ptá, zda má jizvu na tváři. Jde o odkaz na postavu jménem Omar Little. Omar je zápornou postavou seriálu The Wire s jizvou na tváři. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama