Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (185)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Klasická, americká, ukecaná krimi komédia, ktorá síce nenadchne každého, ale nenáročnému divákovi na jedno poobedie úplne postačí. Ice Cube zrovna nie je môj obľúbenec, no spolu s černoškom Kevinom Hartom tvorili celkom zábavnú dvojku. Ak vznikne aj dvojka, myslím že sa nebudem brániť. Ovšem pokiaľ to nebude direct to DVD. 60% ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Vím že to je blbost, ale já mám takové filmy rád. Stačí když se k sobě přifaří dva odlišní a vtipní chlápci a mám o radost postaráno. Není to sice ani tak vtipné jako spíš akční, ale kdyby se v tomto filmu oběvoval vynucený humor bylo by to jen ke škodě a když se objevuje v té správné chvíli kdy má je to lépe. ( 29.11.14/PC ) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak sorry lidi, ale co byste čekali od černošský policajtský komedie, kde Ice Cube hraje nesdílnýho bručouna a Kevin Hart je prostě Kevin Hart - malej, ukecanej, uřvanej a prudí. K tomu tu máme další dva vděčný ksichty, Leguizamo a Fishburne, a jasně že je to hit. Mně to jako svěží nenáročná sranda stačilo. Černošský komedie tu obecně nejsou moc braný... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama