Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na hláškující parťáky jako jsou Glower/Gibson, Smith/Lawrence nebo Tatum/Hill tahle dvojce nemá. Ale když se Kevin Hart promění v Omara, tak to musí rozesmát každýho. Mě tenhle novej šaškující černoch docela baví. Ačkoliv celkovou kvalitu filmů kde hraje bych nechal bez komentáře. A že přehrává? To přece tak trochu ke komickým černochům patří ne? Jen vzpomeňte na Eddieho Murphyho nebo Martina Lawrenceho. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro chlapce a děvčata, které si zpestřují víkendy upalováním našich černých spoluobčanů. Čistokrevná negerská zábava. Aby ji člověk docenil, tak v něm musí žít alespoň kapka černých genů. Vzhledem k tomu, že z mého krásného sportovního těla tu a tam vyčnívá 20 čísel, tak jsem byl cílovou skupinou pro tento film. Přiznám se, že mi chvíli trvalo si zvyknout na ústřední duo opiček. Nedokážu přesně říct, který z nich mi vadil víc. Jestli ten který nehrál a nebo ten, který se pokoušel hrát až moc. Pár vtípků ovšem dopadlo na úrodnou půdu a až tak jsem při sledování netrpěl. Zápletka je sice z kategorie těch nejohranějších. Nicméně ve filmu jako je tento, to zřejmě není nevýhodou. Slabé tři kousky. Snesitelná jednohubka, která mě závratně neiritovala. Mírně nadhodnocuji, protože nemohu dát dva kousky svým černým bratrům. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe negerska komedia na ktoru som sa tesil, lebo trailery mi pripadali vtipne a Kevina Harta povazujem za novu vtipnu negersku hviezdu. Nakoniec som ale zo samotneho filmu sklamany, pretoze najlepsie vtipy boli v trailery (niektore vyzneli dokonca vtipnejsie ako vo filme vdaka tomu, ze vo filme boli alternativne zabery). Pripada mi, ze za slabsi vysledok môze hlavne reziser, ktory nevie odrezirovat potencionalne vtipne sceny s adekvatnym timingom. Tym padom sa moze Kevin Hart snazit jak divy, ale vela jeho infantilnych etud vyjde na zmar. Napriek tomu prave vdaka hercom je to stale slusna komedia. Chemia medzi otravnym Hartom a dobre obsadenym nesympatickym drsnym negrom Icom Cubeom funguje bezchybne. Len vdaka nim davam filmu tesne aj tu tretiu hviezdicku. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Hlavné filmovanie sa začalo 31. októbra 2012 v Atlante a po 35-tich dňoch skončilo 19. decembra 2012. V prvý natáčací deň CBS Atlanta vyslala varovnú správu, že v štvrtok 1. novembra budú v obchodnom dome simulované prestrelky. (martin5504)
  • James Payton (Ice Cube) ve filmu řídí Dodge Charger SRT-8 o obsahu 5,7 litru. (Mitin)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno