Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (184)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Já jsem mozek a vy jste údy..Údy?Jo, plurál od slova úd..".Po superotravném začátku to nakonec špatný nebylo, celkem zábava. Je sice fakt, že z Ledovýho Kuby nikdy herec asi nevyroste (jeden zamračenej výraz je prostě málo), ale dost to od půlky zachraňoval uřvaný a užvaněný Hart, takže nakonec průměrná oddychovka a pěkné 3*..................moje hodnocení = 6 z 10. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart i Ice Cube jsou moji oblíbení herci, spojit je do jednoho komediálního filmu se jevilo jako geniální nápad a záruka skvělé zábavy spojené s drsnou akcí. Zpočátku to vypadalo nadějně, postupně se ale snímek začal měnit v cosi nudného, nezajímavého a nevtipného, nemluvě o naprosto nefungující chemií mezi ústřední dvojicí. Hodina a půl se neskutečně vlekla, nijak mě nezaujaly ani vedlejší postavy, byť třeba John Leguizamo nebo Laurence Fishburne ještě jakžtakž ušli. Přišlo mi to strašně zbytečné a o ničem, Cube i Hart mají rozhodně na víc. 3/10. ()

Reklama

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipná přehlídka úděsného herectví, vrcholně stupidního scénáře a nekončícího přívalu žánrových klišé - ten film je naprosto odporná vykrádačka všeho možného, že v něm původního není snad vůbec nic. Vařila se ve mně krev z pocitu, že jsem takový film viděl předtím nejmíň milionkrát. Tenhle film je zhovadilost, které by se každý soudný člověk měl obloukem vyhnout - horší ztráta času neexistuje. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Černošské hvězdy, jedna v roli drsného policisty honící se za dealerem se zbraněmi Omarem a druhá snažící se státi se dobrým policistou, přestože mu to díky nižší sebevědomosti nejde tak dobře, jak by si přál. Nesourodá dvojka dokázala párkrát pobavit, i klišé tu bylo cítit, ale některé scény byly hodně dobré, třeba ta na začátku s honičkou docela nadprůměr. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama