Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

stration 

všechny recenze uživatele

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Som z toho hotový. Vybavený. Čakal som ďalšiu sračku z Bayovej produkčnej dielne Platinum Dunes a naservírované mi bolo niečo, o čom som ani nevedel, že tak moc chcem vidieť. V záverečnej polhodine som už pomaly ani nedýchal a prosil filmových bohov, aby koniec neprišiel a ak má, tak aspoň o ďalšiu hodinu. Áno, sú tu momenty, ktoré film nepotrebuje a aj tie, ktoré by sa mu zišli, logických trhlín v cestovaní čase bolo taktiež pomerne dosť, je to však cestovanie v čase! Vo všeobecnosti si ale nemôžem pomôcť. Mám novú filmovú lásku, nový obľúbený film a tiež nového adepta na 10+ opakovaných zhliadnutí (vitaj v klube s Projektom X a Disturbiou, nad ktorými som paradoxne niekoľkokrát počas sledovania premýšľal, hoci spolu akokoľvek nesúvisia x) --- (8.6.2022) Povedal by som, že pozerať ten istý film 4x v rozmedzí 13tich hodín nie je práve najlepšie znamenie správne fungujúceho psychického zdravia, všakže? --- "The machine has given us everything." (x) (22.6.2020) (22.9.2020) (3x7.6.2022) (8.6.2022) (13.1.2023) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

a pak,že v dnešní době nejde natočit relativně originální found footage...spíš než Butterfly effect mi Project Almanc připomněl Kroniku,která mě svého času taky dost příjemně překvapila.okud by MTV měla produkovat teen kousky pdobné úrovně,pak se jistě nebudu zlobit.Palec hore a jsem rád,že jsem se nakonec donutil,byť jsem prvotně vůbec neměl v plánu...80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobných projektů jsme tu měli v poslední době víc. A některé byly docela šmrncovní. Mladí vzali do ruky kameru a zaznamenali něco, čím se odlišovali od ostatních. A to se vymkne kontrole. Tři hošani z Kroniky si dosyta užívali superschopností jako z X-Menů, tahle trojka (plus dvě sličné slečny) zase objeví kouzlo stroje času. Poznávací fáze je fajn, cukrová poleva až tolik nevadí, ve finále je to nicméně chaotické a nedotažené zároveň. A divák nemusí být dvakrát Einstein, aby pochopil, kam to všechno vede. Cílené je to pochopitelně na teenagerovské diváctvo, jež má přeci jenom menší nároky. Já ovšem solidní elán a solidní nadšení od tvůrců i tak cítil. A to se cení. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyzrálý film.. Začátek zdlouhavý, prostředek pobaví a konec je příliš překombinovaný.. Hromada no name herců, příběh zachycen na "domácí" kameru, žádné inovace ve zpracování tématu.. Thriller "Projekt minulost" oběšel obloukem.. Koukatelné to relativně bylo, dalo se to vydržet, ale asi bych nikomu dál nemohla doporučit.. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama