Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (468)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

E-e, moje břišní svalstvo tohle dalo s prstem v nose. Máte to jako v životě - dvojky můžou být čupr a někomu vážně sluší, ale většinou se jen zmateně rozhlížíte po něčem jiném. Akorát s tím rozdílem, že to něco jiného by mělo mít číslo 3, zatímco u Šéfů na zabití se s láskou ohlížím k jedničce. Aneb nebuď napoprvé dokonalý, když chceš oslnit i podruhé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $54,445,357Tržby Celosvetovo $107,670,357Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,803,521Tržby za predaj DVD v USA $5,251,291║ len o niečo slabšie než prvý diel a to sa tak trošku cení pri prevažne prázdnych plochých amerických komédiách, zo slušnej časti to dokáže zabávať aj tou svojskou tupou nápaditosťou, herci slušne /55%/ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie u které si každý najde to své čemu se bude smát a královsky se odreaguje.Příběh tří chlápku je pro mně asi ještě krapet lepší jak u jedničky a to se mi u pokračování moc nestává,ale tvůrci dokázali,že když je dobrý scénář a herci tak je jedno jestli je to díl druhý nebo třicátý ,ale hlavně,že je to kvalitní a to zde je.Je tu o jako u jedničky dost známých herců (ani se mi nechce říct vedlejších,protože každý tu má svojí úloha,která je dost výrazná a vůbec vtipností nezaostává za ústřední trojicí) ať už Chris Pine ,který si roli evidentně užil podobně jako ve filmu Stretch nebo Jamie Foxx v roli mamrda:-)Jestli myslíte,že Nick ,Dale a Kurt už nemůžou být větší koumáci,zmatkáři či popletové oproti prvnímu dílu tak se pletete :-).Nenašel jsem ani jedno slabé místo a ani jsem ho popravdě nehledal jen jsem se hodinu a půl náramně bavil a přitom totálně vypnul od reality.Navíc potěšila mě i zde účast oblíbeného Kevina Spayceho ,a vidět Jeenifer Aniston po filmu Cake zde zase v roli neodolatelné byl taky docela skok.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný a zbytečný sequel, dostal jsem nečekaně nepředvídatelnou a hodně černou komedii s mnoha výbornými vtipy a několika úžasně absurdními situacemi. Dokonce mám docela chuť podívat se na to brzy znovu, což je věc, která se mi u novodobých komedií nestává takřka vůbec. Takže za mě velmi příjemné překvapení a spokojenost. 70 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V roku 2015 Jason Bateman uznal, že publikum pravdepodobne jednoducho nezaujímalo pokračovanie, ktoré vyšlo cez víkend vďakyvzdania. Aj keď Bateman povedal, že sa nikto zo zúčastnených nepokúsil nakrútiť zlý film, bol to typ projektu, ktorý robili akoby „zadarmo“ pre zúčastnený tvorivý tím. (Arsenal83)
  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama