Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadšenec pro elektroniku a počítače Martin se vsadí s kamarády, že se nabourá do ministerského serveru a stáhne zadání maturitních otázek. A protože často není zcela v realitě, vsadí se evidentně dřív, než domyslí, jak to chce udělat. A tak krátící se čas před maturitou sledujeme partičku maturantů chystající se pokořit otázky, jejich učitele bojující s byrokracií i povedeného ministra školství a suitu kolem něj. Představy maturantů dokresluje jejich fantazie, která leckdy nepřekoná absurditu skutečných okolností. Nejsou totiž jediní, kdo se snaží server nabourat. Chvílemi přestává být úplně jasné, kdo je tady lump a kdo udělá vlastně docela záslužný skutek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (74)

honajz2 

všechny recenze uživatele

To je zase dílo... Snaží se to být vtipné, ale vtipné to vůbec není, některé ty "vtipy" jsou i dost debilní. Já vím, má se to celé brát s nadsázkou, jelikož je tady fakt hodně šílených scén, ale ono to prostě fakt nepůsobí vtipně (třeba to UFO na konci, prostě to nefunguje). Do toho je zde hromada nesympatických postav a taky je to strašná nuda. Co teda na tomhle skvostu hodnotit kladně? Snad jenom toho robota, ale ten tam byl z celé stopáže snad jen dvě minuty. Je to prostě špatný, nefunkční film, co by sice rád byl vtipný, ale není. Co jsem koukal na filmografii pana režiséra, tak se mi tu jenom potvrzuje, jak velký je to neumětel. Slabá 1*, odpady si šetřím fakt pro Odpady. ()

Gekacuk odpad!

všechny recenze uživatele

Šílený, hloupý, ubohý, trapný film. Ale proč vlastně kometovat film, který se odrovnal sám? Protože vyjadřuje neúctu k lidem, vztahům, společnosti. Je to oslava podvodníků, nemakačenků, závisláků a feťáků všeho druhu. Těmi je ostatně naše země po převratu prolezlá. Kritika současných společenských zlořádů je úplně jalová. Banda lůzrů se rozhodla udělat si film. Najala si rádoby „tvůrce“ bez myšlenky, inteligence, smyslu pro humor a realitu. Jedině snad autor hudby si nezaslouží odpad. Partička „filmařů“ pak provedla jak vidno „úspěšný megakásting“ a vybrala ty nejstrašnější herecká individua, která by neuspěla ani mezi ochotníky někde v Tanzánii. Nechyběla jim však touha exhibovat. Tahle grupa neherců a přehrávajících ubožáků dokonala dílo zkázy. Jediným kladem filmu je, že v něm nehraje žádný NORMÁLNÍ herec. Kdo mohl financovat takový brak a proč to vlastně udělal? Vždyť o peníze se dá přijít mnohem jednoduššími způsoby. Takže prosím autory: vemte všechny kopie tohoto paskvilu a použijte drtičku nebo plamenomet. Přece nechcete, aby tahle sračka zabírala místo v katalogu českých filmů. ()

Reklama

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Od člověka, který napsal knížní předlohu filmu "Gympl" jsem toho opravdu moc nečekal. Ale že to bude až taková kravina bych taky neřekl. Nic na tomto filmu nedává smysl, děj je příšerně napsaný, postavy jsou jednostranné a nezajímavé a všechny herecké výkony byly otřesné. Film si taky myslí, že je hrozně vtipný, většina vtipů se ale točí buď kolem sexu, nebo jedné hloupé studentky, žádnému vtipu jsem se nazasmál upřímně, přijde mi neuvěřitelné, že jeden film může mít tolik pokusů o vtip a ani jeden z nich se nepovede. Prezentace je nevýrazná, zvukové efekty otravné a hudba se tónově nikdy nehodila. 0/10 ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

Hacking, chlast, hulení, korupce, Nikola Tesla, Útvar pro odhalování organizovaného zločinu, nerd s mluvícím robotem, SQL injection, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, nevtipný humor, debilní scény, hrozní herci o kterých nikdo nikdy neslyšel a mnohem mnohem více. [Legálně a zdarma ke shlédnutí zde] ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Nedohlídl jsem. Nezvládl jsem to. Když to hráli v telce, tak při první reklamě jsem si ubalil jointa a stačil ho i zhulit. Po přečtení recenzí od paní Spáčilové, kterou si vážím jako ovoce v Kauflandu, jsem doufal, že mi alespoň ta tráva udělá z hroznýho filmu film dobrej. Jenže ono ne! (?) A já si říkal jak to? Koukal jsem na ten snímek, jak vylomenej z reality někde, ani nechci vědět kde... Todle ani nebylo vtipný. Co tam mělo bejt vtipnýho? Ty podprůměrný hospodský vtipy, který bych já povídal jenom kdybych ležel natáhnutej pod stolem s opicí místo šály a grckou vedle sebe. Tehdy by mi to možná přišlo vtipný. Když mi ani k smíchu nepomáhá brko, tak to není prostě vtipný. A já doufal, že to směšný bude, protože já déčkový filmy mám rád a užívám si jak jsou špatný, ale todle bylo fakticky hrozný... A já nemůžu vystát co je trapnýho tak, že to už ani není vtipný... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Tomáš Houška je sám původně středoškolský učitel, školní prostředí tak dobře poznal i z "druhé strany barikády". (ČSFD)
  • Autor hudby k filmu Tomáš Cibor hraje v kapele s vítězkou SuperStar 2013 (od r. 2013) Sabinou Křovákovou. (ČSFD)
  • Školní scény se natáčely na Základní škole Strossmayerovo náměstí. (ČSFD)

Související novinky

Juniorfest 2013 se blíží

Juniorfest 2013 se blíží

28.10.2013

Termín VI. ročníku mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež JUNIORFEST 2013 se neúprosně blíží. Horšovský Týn, Plzeň a Dobřany se stanou od 9. do 13. listopadu 2013 dějištěm tohoto stále… (více)

Reklama

Reklama