Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (169)

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta tradiční blbá americká komedie, kde se hlavní hrdinka dostává do hloupých situací a protože z ní scénárista dělá tupou nánu, tak se z nich nikdy nevyhrabe, naopak si vždycky tím co říká, situaci ještě zhorší. Povětšinou to není vtipné, nicméně je to oddechovka, na nic jinýho si film ani nehraje a herecké obsazení není uplně tragické, takže se na to koukat dá. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že anabáze domnělé žluté děvky měla za úkol pobavit, ale vůbec jí to nešlo.. Trpěl Marsden v pitomé roli, trpěla Banksová na vysokých podpatcích, trpěl jsem i já a nutno si bez okolků galantnosti přiznat, že kdyby se Elizabeth producírovala po L.A. v teplácích a vytahaném svetru, bylo by to ještě horší. Jediné pozitivum asi bylo, že Ethan Suplee, vypasený neonacista z American History X, shodil nějaké to deko, nicméně na vyzývavý šat žurnalistky Meghan to ještě není.. ()

Reklama

wooozie 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, film má pouze 2 přednosti. Tou první předností je Elizabeth Banks, která je ale dost často doslova utopena v nevtipných a předvídatelných situacích. A druhý obhajitelný důvod je současný nejlepší americký stand up komik Bill Burr, zářící ve své životní roli, i když zde má bohužel málo prostoru. Jinak se ale připravte na zoufale průměrnou komedii s mizerným scénářem a podpořenou některými hereckými výkony jak ze špatného snu. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby by si měl projít režisér a scénárista v jedné osobě, který dal dohromady neskutečně stupidní film a neměl dostatek sebereflexe na to, aby ho nerealizoval. Za účelem humorných situací jsem ochoten prominout slabší příběh, pokud jsou vtipy kvalitní, jenomže tento film vtipný vůbec není, tudíž dementní zápletka obzvláště bije do očí a celou dobu jsem musel myslet na to, jak jednoduché by bylo se z "prekérní" situace hlavní hrdinky dostat, pokud by se nechovala jako totální blbka. Tragičnost tohoto snímku podtrhuje fakt, že ani hrstka kvalitních a sympatických herců není schopná tento materiál zachránit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Když si Megan (Elizabeth Banks) v salonu krásy obleče bílý plášť, je nejdříve rozepnutý. V dalším je zapnutý, v následujícím zase rozepnutý. (Lenn999)

Reklama

Reklama