Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 72
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 72

Recenze (101)

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Za rozdílné hodnocení mezi csfd a imdb rozhodně může dabing. To znamená, že v případě anglicky mluvené verze bych MOŽNÁ dala druhou hvězdu. Rozhodně to není nic pro diváka, kterymu nestačí stokrát ohraný hlášky a chudý primitivni "vtipy". Na druhou stranu, většině lidem to pravděpodobně stačit bude. ;) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Lorreho jméno musí táhnout, takže zrovna nemám obavy o to, že by Mom nedokončila jednu celou sezónu. A co je hlavní - ono to ani nebude uplně na škodu. Anna Faris má solidní komediální talent, stejně jako má vztah matka-dcera-vnučka na bázi "odpusť a bude ti (možná) odpuštěno" solidní potenciál vystačit si sám se sebou právě aspoň na ten jeden půlrok. EDIT: Mom bohužel hodně rychle (čti během tří dílu) na onu osu dočista zapomnělo a začalo dělat výhradně afektovanou, jen hodně výjimečně ocenitelnou zábavu. Spíš nepokračuju ... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem chytl náhodně někde v půli sedmé série ale pak jsem ho dal od začátku. Neskutečně mi to sedlo. Výborné postavy. Byly doby, kdy mi Jaime Pressly byla neskutečně nesympatická a dokázala mi zkazit film, ale ty doby už jsou dávno pryč a tady Jaime neskutečně válí. Herecky vládne celému seriálu, charakterově mě nejvíce bavili Adam a Wendy, ta by zasloužila více prostoru. ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Co názor, to facka. Dejte si ji sami a akci opakujte, dokud se nevzpamatujete. Vždyť je to skvělý seriál. Každou sérií se kvalita humoru zvyšuje. Třetí řada je dokonalá, v každém dílu se dost nasměju. Hodnocení na imdb tomu odpovídá více, tady je spousta idiotů, kteří to akorát kazí. Nezapomeňte si dát tu facku. EDIT: 4.Řada je teda slaboučká a neuvěřitelně nudná, takže tu hvězdičku, co jsem loni přidal, nyní odebírám. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Když holky na konci epizody tancují, hraje „Single Ladies (Put a Ring on It)“ od Beyoncé. (SONY_)
  • Adam (William Fichtner) má vedle sebe na polštáři ovladač od televize a ten mezi střihy mění svoji polohu. (SONY_)

Reklama

Reklama