Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 38
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 38

Recenze (101)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Seriál dokáže z prvu zaujmout a zdá se, že má i své kouzlo a občas i nějaký ten dobrý vtip. Bohužel však na tolik sérií zcela určitě nestačí a zápletka omrzí už třeba u 2-3 episody. Anna Faris je moc sympatická a pro svou roli je určitě dobře zvolená a to i když to není vůbec role složitá. Její matka je však bohužel naprosto příšerná a na ten jejich spolek čarodějnic se už vůbec nedá ani dívat. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Polibte mi drdol, mě všechny ty megery a jejich problémy docela baví, i když připouštím, že hodně pomohlo vypustit z rovnice nejmladší generaci (synek nudný, dcera na přesdržku). Občas děj není kdovíjak k uchechtání, sarkastických dialogů s kvalitně jedovatými záseky však zůstává dostatek, abych seriál hodnotila nadprůměrně. 75% ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Sitcom Máma se nijak nevymyká z průměru, což je škoda, protože potenciál docela má. Jsem za polovinou první řady. Občas se objeví díl, který mě baví více a táhne je většinou máma (babička), které jsem na chuť ale přišla až po několika dílech. Co mě rozčiluje jsou ty předěly klasickou hudbou. Co mě potěšilo byla přítomnost Justina Longa. //28.10.2015 Výrazně zvedám hodnocení, protože sleduju díl za dílem a nějak nemůžu přestat! Doporučuju nezatracovat po prvních dílech a dát tomuto počinu šanci, protože potom si určitě na hlavních hrdinkách najdete to svoje (a třeba i na přicmrdácvačích). Přesně jako já. Bonnie mě baví! ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Lorreho jméno musí táhnout, takže zrovna nemám obavy o to, že by Mom nedokončila jednu celou sezónu. A co je hlavní - ono to ani nebude uplně na škodu. Anna Faris má solidní komediální talent, stejně jako má vztah matka-dcera-vnučka na bázi "odpusť a bude ti (možná) odpuštěno" solidní potenciál vystačit si sám se sebou právě aspoň na ten jeden půlrok. EDIT: Mom bohužel hodně rychle (čti během tří dílu) na onu osu dočista zapomnělo a začalo dělat výhradně afektovanou, jen hodně výjimečně ocenitelnou zábavu. Spíš nepokračuju ... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Co názor, to facka. Dejte si ji sami a akci opakujte, dokud se nevzpamatujete. Vždyť je to skvělý seriál. Každou sérií se kvalita humoru zvyšuje. Třetí řada je dokonalá, v každém dílu se dost nasměju. Hodnocení na imdb tomu odpovídá více, tady je spousta idiotů, kteří to akorát kazí. Nezapomeňte si dát tu facku. EDIT: 4.Řada je teda slaboučká a neuvěřitelně nudná, takže tu hvězdičku, co jsem loni přidal, nyní odebírám. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)
  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama