Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 29
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 29

Recenze (102)

Steny94 

všechny recenze uživatele

Tento podarený seriál som začal pozerať hneď od momentu, kedy vyšiel jeho pilot. Veľmi ma nenadchol no povedal som si, že mu dám šancu a počkám si čo sa z neho vyvinie. Po asi štyroch častiach, kedy mi ešte stále táto bláznivá rodinka neučarovala, som ho prestal sledovať a mal som ho iba ako jeden z nevymazaných priečinkov v počítači. Raz som sa však nudil a povedal som si, že sa k nemu vrátim. A som za to neskutočne rád, kedže sa z Mom stáva jeden z mojích najobľúbenejších sitcomov. Každou epizódou sa situácie a humor vylepšujú a chémia po pár dieloch naozaj začína fungovať. Teraz každý týždeň čakám na ďalšiu časť, kedže viem, že tento seriál ma rozhodne rozosmeje. Mám rád hlavné postavy (Bonnie je topka), tak ako aj tie, ktoré vystupujú iba v niektorých dieloch. Toto nízke hodnotenie chápem, kedže priemerný začiatok veľa ľudí odradí, no je to naozaj jeden z tých seriálov, ktorý každou časťou dozrieva a je viac a viac zaujímaví a vtipný. Som naozaj zvedaví, ako to pôjde ďalej a snáď sa dočkáme čo najviac sérií. Možno sa po čase táto komédia vyzdvihne do červených čísel. Rozhodne na to má! ()

andrew88 

všechny recenze uživatele

Sitkom Máma je prostě pecka. Soužití abstinujících alkoholiček, protloukání se vztahy a shitským zaměstnáním, problémy s dětmi a mezi sebou....A těch skvělých hlášek, co tam je. Anna Faris je skvělá komediální herečka a zjistil jsem, že rozhodně Allison Janney. Christy: "While other mothers were cooking dinner, you were cooking meth." ()

Reklama

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Za rozdílné hodnocení mezi csfd a imdb rozhodně může dabing. To znamená, že v případě anglicky mluvené verze bych MOŽNÁ dala druhou hvězdu. Rozhodně to není nic pro diváka, kterymu nestačí stokrát ohraný hlášky a chudý primitivni "vtipy". Na druhou stranu, většině lidem to pravděpodobně stačit bude. ;) ()

waits 

všechny recenze uživatele

V dobu kdy tenhle seriál běží, mám na programu svoji odpolední filtrovanou kávu, zkusil jsem si pauzu zpestřit několika (sedmi, osmi?) díly Mámy. A čím dál tím víc je mi jasný, že tohle není pro mě. Nepamatuju, že bych se zasmál, postavy i příšerně lezou na nervy a na rozdíl třeba od Ženatého se závazky, kde se k sobě rodinní příslušníci chovají také podobně krutě, mám z tohohle sitcomu špatnou náladu, sledujeme jen smutné životy prokládané nahraným smíchem, chudáci všechny postavy.. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Jaime Pressly (Jill) byla v době natáčení 5. série těhotná. Scenáristé její těhotenství zakomponovali do děje tak, že její postava výrazně přibrala na váze. (peeteno78)

Reklama

Reklama