Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (270)

Fr 

všechny recenze uživatele

„FRANKU, TOHLE NENÍ JEN NĚJAKÝ POKUS V LABORCE. TOHLE JE ČLOVĚK. MLUVÍŠ TU O ZMRTVÝCHVSTÁNÍ…“ /// Za 20minut tři slušný hororový okamžiky. To nebejvá zvykem, zvlášť, když je příběh v rozpuku. Osazenstvo vede řeči o věcech, kterejm hovno rozumím, takže maj moji pozornost. Připomínaj mi Hráče se smrtí. Abych je nepřechválil – hodina pryč a teď prej teprvu budu valit bulvy. Hovno! Opouštíme ucházející tajemnou atmosféru a setkáváme se s příšerou, která dělá nezáživný věci - navíc nezáživně. Pro jistotu to trochu zamotaj, abych neměl pocit, že čumím na debilní totální šílenost, takže je z toho totální šílenost pro náročný. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám díru ve spánku (a trochu mi jebe). 2.) Mám sen. Jsem s Olivií Wilde v pekle a .... (jasně, furt!) 3.) Thx za titule ,,honzavohralik“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem, proč jsem tento snímek viděl byla účast Olivia Wilde a vcelku poutavý název. Při pohledu na ostatní herce jsem byl též spokojen a očekával jsem řekněme průměrnou podívanou. Bohužel herecké výkony zde nebyly bůhví co ani od Olivie (ač ta alespoň mimikou a pohledem dělal něco navíc), ale to je hodně o takřka neexistujícím scénáři. Za pouhých 83 minut se tu stejně nic extra neděje, závěr je taky takový nijaký. Lekačky tu sem tam jsou, ale nic extra. Celkem pouhé 2z5. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zrovna tenhle démon měl být vzkříšen. Nic proti dění v laboratoři, ale v tomhle případě je vidět žalostný nedostatek peněz a zejména - to je mnohem smutnější - nedostatek nápadů. Olivia Wilde a zkouřený Evan Peters jsou sice fajn, ale to, co předvádí zbytek osazenstva. Achjo. Musím říct, že The Lazarus Effect je předvídatelný, bez lekaček a koukat se na něj dá snad jen díky dvěma výše uvedeným hercům a jednomu chundelatému psíkovi. A to je teda hodně málo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hororové demo s neskutečně šukatelnou Olivií Wilde.David Gelb se celej život koukal na Hráče se smrtí, když našetřil pár dolarů nějakým záhadným způsobem sehnal poměrně solidní hereckou partu a šli natočit Hráče se smrtí dvě, s polovičním rozpočtem i režisérským nadáním.60 minut to má skvělou atmosféru, potom vám řeknou, co celou stopáž víte a skončí to.Žádný vysvětlení ani podstata zla.Předpokládám, že Duplass žádné hříchy neměl takže až se ve dvojce probere, bude mít svatozář a bude svojí sex ex nahánět po baráku s bičem božím.Jenže to já už u toho nebudu, rozhodně ne v kině.60%. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu slabé hodnocení. Nakonec to nebylo tak špatné. Připomnělo mi to Hráče se smrtí. Skupina vědců se snaží najít způsob jak oživit mrtvou bytost. To se . jim sice povede, ale ne bez vedlejších účinků. Začnou totiž v laboratoři postupně umírat... Atmosféra je docela dobrá a lekačky jsou celkem standardní. Oživuje to kouzelná Olivia Wilde :) "Otevři ty dveře!" ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Anglický název filmu The Lazarus vychází  z biblického příběhu, který popisují evangelia v Novém zákoně. Lazar byl podle Janova evangelia Ježíšív přítel. Když zemřel, tak čtyři dny po jeho smrti přišel Ježíš k jeho hrobu a zázračně ho vzkřísil z mrtvých. (willy1)
  • Film bol dokončený v roku 2013 a následne mal byť distribuovaný spoločnosťou Lionsgate. Nakoniec si diváci na jeho uvedenie museli počkať ďalšie 2 roky a za ten čas sa zmenila aj spoločnosť zodpovedná za distribúciu v USA, stala sa ňou Relativity Media. Spoločnosti Lionsgate zostali len distribučné práva do zahraničia. (beso74)
  • Natáčelo se ve městě Santa Clarita v USA. Natočení filmu trvalo tvůrcům necelé dva měsíce. (willy1)

Reklama

Reklama