Reklama

Reklama

Odvážné palce

(pořad)

Obsahy(1)

Odvážné palce (současná sestava: František Fuka, Iva Přivřelová a Jan Škoda) recenzují pod vedením moderátora Saši Michailidise filmové premiéry daného týdne a udělují jim palec nahoru/dolů. Pořad se vysílá každý čtvrtek na Rádiu 1. V původní sestavě od roku 2003 jsme slyšeli Tomáše Baldýnského a Františka Fuku, dále pořadem prošli například Irena Hejdová, Ondřej Vosmík či Jaromír Mölwald. Během let 2009–2014 byly Palce ke zhlédnutí i v obrazové podobě na muvi.cz, od roku 2014 do roku 2018 na stream.cz. (skrblik007)

(více)

Recenze (68)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tenhle poařad není nikterak jednoduché hodnotit. Kvalitám Kinoboxu rozhodně nestačí, ale zase ho předčí v pestrosti a škále filmů. Navíc mi připadá, že moderátoři jsou mnohem profesionálnější, poutavě hovoří k věci, nejsou zaujatí a vůbec, mají divákovi, co říct - což se právě u zmiňovaného Kinoboxu někdy nestalo (kdo jej viděl, ví o čem mluvím). Naopak musím vytknout to, že mnohdy věci až zbytečně natahují a komplikují, což nabírá na nudnosti a dává znát, že scénář je buď hodně špatný, a nebo prakticky žádný. Zkrátka, je to takový ten průměr, až lehký podprůměr. Jak by řekly páni moderátoři "Je to palec, ale jen tak-tak". ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Strašný. Spousta rádoby intelektuálskejch keců lidí, který používají hromady cizích slov ( u některých z nich jsem přesvědčen, že ani neví, co znamenají ) jen proto, že je někde asi slyšeli a myslí si, jak děsně je to cool. Zejména skákání pana Fuky do řeči všem ostatním a vnucování svých názorů je nehorázně odpudivé. Člověk se toho vlastně moc nedozví, jen s otevřenou hubou čumí, jak si aktéři honí triko a jak jsou nesmírně chytří.... ()

Reklama

JONYT 

všechny recenze uživatele

Koukám na streamu, ne moc dlouho, takže nemůžu hodnotit starší epizody, ale přijde mi to jako když si pár lidí hraje na odborníky a přitom jsou schopni hodnotit filmy, co ani neviděli, což opravdu nechápu, jak se může v takovémto pořadu stát :-/ K tomu si mezi sebou věčně skáčou do řeči ( hlavně František Fuka)... který mi navíc není vůbec sympatický. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmová relace současnosti na českých televizích a internetech, hodně fajn je hodnocení filmů, které mají daný týden premiéru, takže je to zároveň i nejlepší kinopřehled spojenej s lehkejma recenzema, s bonuse v podobě faktu, že Fuka narozdíl od svých recenzí nespoileruje. Éra Baldýnský byla fajn, ale rozhodně nebyla o kilometr lepší a je to vůči Ondřeji Vosmíkovi a Ivě přivřelové poněkud unfér. Navíc má Iva pro rozhlas neskutečně příjemnej hlas (dobře, přiznám, obrazovou verzi jsem v životě neviděl a nehodlám na tom nic měnit.) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Fajn radiový a internetový pořad o filmech. Sleduju to cca od r. 2014 a nezažil jsem asi nejlepší éru s Baldýnským, i přesto několikrát lepší než některé televizní magazíny. Saša kliďas a dobrý moderátor. Fuka s přehledem a svým pohledem na filmy nejlepší palčák. Iva dodává ženský názor a vyzná se v žánrech. Ondra nic nepokazí a ten nejnovější Jan Škoda by mohl ještě zapracovat na výslovnosti bez "prostě, ehhm, hmm" atd. Těším se na další a další díly. ()

Zajímavosti (1)

  • Od roku 2014 vysílá obrazovou podobu seriálu Stream.cz. (StreamCZ)

Reklama

Reklama