Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, kde konečne nejde o klasickú ligovú tímovku. Teda žiadne: Ja som Batman a toto je môj tím a zachránime svet. Všetci hrdinovia sa samozrejme stretnú a rozpútajú divokú akciu, ale celé skladanie Ligy je za pochodu a sprevádzané vzájomnými šarvátkami. Wonder Woman ma prvý krát presvedčila, že jej postava by bola použiteľná aj do moderného hraného filmu... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic moc (i přes mé vysoké hodnocení,no 3.5 není zrovna žádný zázrak) animák podle předlohy,která také není zrovna nic moc,až na kresbu Jima Leeho. Nechápu,proč je WonderWoman (jako jediná),tak vizuálně předělaná. Pokr.Trůn Atlantidy je o 100% lepší. A xichty,které se až moc přibližují manga/anime stylu,taky není zrovna šťastný nápad. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání a jeden z nejslabších DCanimáků. Po parádních "Doom" a "Flashpoint Paradox" (nemluvě o dvojdílu "Dark Knight return")přichází restart u kterého jsem snad poprvé měl pocit, že koukám na bandu vypatlanců. Jediné co funguje jsou vtípky a vzájenmé špičkování (hlavně okolo Batmana). Vše ostatní mi připadalo hrozně povrchní a vyprázdněné. Hrdinové DC ssebou vždy nesli něco navíc, nějákou psychologickou rovinu, myšlenku v pozadí nebo aspoň rafinovaný scénář. Tohle jsou spíše takové mythologicky vykořeněné postavičky, navlečené do slavných oblečků a usazené do tupě akčního (až stereotypního) scénáře, který vlastně ani nedává moc smysl. Je mi z toho až smutno a pevně doufám, že povolaným osobám brzo dojde, že tenhle restart zatím prostě nefunguje. :( ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - nudné ! Málo nápadité. Jen hlavní hrdinové nalítavaj (a to doslova) na hlavního kokota, který je těžce pancéřovaný a vytuněný a pak zase odlítávaj zpátky, jak je hlavní kokot sejme ultra giga paprskem. Jako největší frajer tady se stejně předvede Batman, což je vlastně jen člověk v obleku s hi-tech hračičkama a nedisponuje žádnými nadpřirozenými schopnostmi, paradoxně (pozor spoiler) je tady zajat Superman, který má ze všech nejvíc super schopnosti a je prostě super, ale fakt to nedává. Takže celkově, podle mě, je toto spíše faux pass. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno