Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (96)

Duke90 

všechny recenze uživatele

Malé citlivé drama, které mě zajímalo především kvůli účasti mého oblíbeného herce Jamese Gandolfiniho. Chtěl jsem jej vidět v jiné herecké kreaci než jako legendárního Tonyho Soprana a tentokrát se zadařilo! James úplně přepnul od svého klasického nervózního "štěkotu" na poklidný projev milého chlapa, kterému už to v životě jednou nevyšlo. Každopádně chemie mezi Julii Louis-Dreyfus fungovala skvěle a jejich vztah byl rozhodně uvěřitelný. Nikdo přece není dokonalý a se všemi neduhy se dá pracovat. A hlavně - co je pro nás opravdu důležité, stojí pak za mimořádné úsilí! ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

K filmu mě přilákalo jméno Nicole Holofcener, jejíž dílka vonící Amerických nezávislým létem už mě nadchla dříve a opakovaně. I zde se potkáme s ženami, které chtějí, co nemají, a zbavují se těch, které mají, a když už dostanou, po čem stonaly, hledají chyby. Scénáristická lahůdka, kde jsem vrněla nejvíc ve chvíli, kdy Catherine Keener popisuje, proč odložila svého manžela, a Julii Louis-Dreyfus klesají koutky a zprvu tím samým mužem tolik nadšená chytí od své nové kamarádky "virus" pochybností. Nebýt její herectví tak afektované, neměla bych problém sáhnout po pětce. Viděno v rámci FebioFestu, Cinestar Anděl, 25.3.2014, 14.30, sál 12, J18 :). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodička, co neurazí, ani nenadchne. Atmosférou jsem si přišel nejblíž Gilmorovým děvčatům. Prostě si sednete na barovou stoličku, dáte kafe a u televize totálně rozjímáte. Co víc potřebovat, když dorazíte z práce totálně grogy, než právě takový film, který je ze života a místy příjemně pobaví. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mám ráda J. L. Dreyfus a C. Keener, takže jsem se na tuhle dvojici velice ráda koukala. Enough Said asi už tak nějak k Julií patří. Má zajímavé tragické role zoufalky, ale přitom působí neuvěřitelně pozitivně a to mě baví. Tenhle trojúhelník vzal za své a je docela legrační sledovat jeho rozdílnosti na věc. Avšak celkově vzato pro mě naprostá průměrná záležitost. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitivem tohoto filmu byl civilně hrající James Gandolfini. Ostatní - a byly to vlastně jenom ženské, řešily celou dobu neskutečný blbiny u kterých měl člověk chuť třísknout do televize, aby už přestaly. Co mě rozesmálo, bylo to, že hlavní hrdinka celou dobu řeší problém, že jí nějakej maník nepomůže do schodů s masážním stolem - není ale Amerika výspou feminismu, kde normální chlap nemůže ženský ani podržet dveře, aby to nebylo harašení? ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Po vynikajúcich ohlasoch, ktoré získal jej predchádzajúci film Není zač (2010), oslovili Nicole Holofcener dve výkonné osobnosti z Fox Searchlight, ktoré chceli spolupracovať na jej ďalšom projekte. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama