Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (97)

Pompeius 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie zralého věku, kde už protagonisté mají něco za sebou, něco si s sebou z té minulosti táhnou, už se moc nechtějí přizpůsobovat, jsou tak trochu usedlí a sví, ale lásku pořád potřebují a dobrodružství stále láká. Porozumí každý, kdo nezažívá první dlouhodobý vztah. Rozhodně každý přes čtyřicet. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem už fakt stará, když se mi líbí filmy o zralých párech, kteří zkoušejí štěstí podruhé. Už nejsou ve hře jenom city a rozvedení se nechtějí spálit podruhé. Nebyl problém se vcítit do protagonistky Evy, která do mrtě využila možnost mít informace z první ruky. Přirovnala bych to k filmu, na který se těšíte, protože je to žánrovka. Jenže známí už ho pohanili a pokud se vám líbí, už vás sžírají pochybnosti o vlastním vkusu. Jenže když se to vezme cynicky, 99% partnerů bylo už někým odmítnuto. ()

Reklama

kolodej1 

všechny recenze uživatele

takový příjemný film, který pomůže vytvořit v duši pohodu. Trochu humoru, trochu romantiky, trochu sentimentu, to celé dobře zamíchané a doplněné o vhodnou muziku - vznikne z toho film celkem ze života o tom, jak se seznamují lidi, co už mají něco za sebou, kteří jsou zatíženi svou minulostí. A taky o tom, jak se stárnoucí rodiče těžce loučí se svými dětmi, když odlétají z hnízda, o tom, že potřebují nebýt sami. Není to asi nic nezapomenutelného, ale mě se to líbilo. Kvalitné herecké obsazení, 70% ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Nezávislé vztahové drama s Jamesem Gandolfinim v hlavní roli. Pro mě neodolatelná záležitost. Ale k věci, tento žánr americká nezávislá scéna udržuje na vysokém levelu velmi pravidelně i proto, že je herecky vždy odkud brát. Jako kdykoliv jindy absolutně přirozený Tony Soprano a spousta zajímavých žen dávají dohromady interesantní vztahový zapletenec, jehož rozplétání nejen decentním humorem pobaví i nenásilně dojme. Délka taktéž akurátní. 90% ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

S tak obyčajnej úlohy vyťažiť takú kvalitu...To som nečakal. Tony (Gandolfini) hral viac než bravúrně, velmi ma mrzí že už nieje medzi nami bol to moj najlepší herec. Film ako celkom si zaslúži plnohodnotné 4 a pol * A keďže Tony už nebude mať možnosť na ďalšiu pecku tak dám krásnych 5. Nie zo súcitu, ale preto že som sa u toho citil dobre. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii ve městech Santa Monica, Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. Točilo se 24 dní. (Terva)

Reklama

Reklama