Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Albert a Eva, oba rozvedení a zaskočení, že se jejich ratolesti brzy vydají za studii. Po jejich náhodném setkání na jednom večírku by nové romanci nemuselo nic bránit. Ale o slovo se hlásí i jejich komplikované povahy. Masérka Eva je trochu flákač, Albert se trápí kvůli nadváze a jejímu vlivu na sex. I tak by to mohl být krásný vztah. Kdyby nebylo Eviny nové klientky, z níž se vyklube Albertova bývalá žena. Díky pozornosti k detailům a vykreslení obou protagonistů nejde jen o romantickou komedii, ale i o drobnou sociální a charakterovou studii, v níž se smích pojí s nejistotami, pochybami a emočními zmatky. (Febiofest)

(více)

Videa (20)

Trailer

Recenze (96)

NIRO 

všechny recenze uživatele

Oba ústřední herce mám moc rád a i tady mě bavili. Ale jako celek to funguje... tak napůl. Jsou tu moc hezké situace, které režisérka nechává pěkně rozehrát a dohrát (ve většině standardních romantických komedií by z nich byly spíš skeče) i něco trefných dialogů... ale poté, co dojde ke "zvratu" mi Eveino chování postavu krapet odlidštilo - myslím, že člověk ve filmu, který má ambice být spíš opravdový, by tu situaci přeci jen nějak rozetnul a nečekal by, až to neodvratitelně praskne. Před promítáním v Karlových Varech zaznělo, že na rozdíl od svých předchozích filmů tentokrát Nicole Holofcener natočila romantickou komedii, s čímž bych tak docela nesouhlasil: romantické budiž - tím středněvěce nezbrkým způsobem -, ale spíš úsměvné než komediální. Jistě, pořád lepší, než takové ty tupoučké romance teenagerovské, ale stejně mi chyběla nějaká jiskřička, takové to neidentifikovatelné "něco". ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Malé citlivé drama, které mě zajímalo především kvůli účasti mého oblíbeného herce Jamese Gandolfiniho. Chtěl jsem jej vidět v jiné herecké kreaci než jako legendárního Tonyho Soprana a tentokrát se zadařilo! James úplně přepnul od svého klasického nervózního "štěkotu" na poklidný projev milého chlapa, kterému už to v životě jednou nevyšlo. Každopádně chemie mezi Julii Louis-Dreyfus fungovala skvěle a jejich vztah byl rozhodně uvěřitelný. Nikdo přece není dokonalý a se všemi neduhy se dá pracovat. A hlavně - co je pro nás opravdu důležité, stojí pak za mimořádné úsilí! ()

Reklama

wick 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická jemná komedie...která více připomíná inteligentní evropský film než Hollywood. Výstižně popsáno v jedné recenzi jako nejlepší film roku a la Woody Allen, který nenatočil Woody Allen. Vůbec nevadí, že děj i konec jsou celkem předvídatelné, protože hlavní předností jsou velmi dobře napsané dialogy a charismatické přirozené herecké výkony Julie L.-D. a Jamese G. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

I kdyby jsem tady našla pár těch kdyby, tak já je ani nehledala, protože jsem byla moc příjemně překvapená z tak milého, úsměvného a inteligentního filmu s kterým mně bylo celou dobu moc fajn. Takových pohlazení na duši jen ať proudí houšť, protože to možná potřebujeme víc než si sami uvědomujeme. Lidský a sympatický nejen jako Albert v Enough Said, ale i jako člověk, James Gandolfini musí vidět tam někde odkudsi z filmového nebe, že mě svým posledním filmem nesmírně potěšil. Díky........ ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Osobne mi snímok prišiel ako jeden z tých inteligentných amerických rom-com ktoré si síce druhy-krát nepozriem ale veľmi milo ma prekvapili. Aj scenár mi prišiel taký uveriteľný, veď náhody sa dejú nie len vo filmoch :) V prvej polovici som si užíval humoru od oboch hlavných postáv, zatiaľ čo v druhej polovici som trpel ako svoj problém hlavná aktérka vyrieši alebo bude typická ženská a bude to ťahať do extrémov pokiaľ všetko nepraskne. Za mňa má tento milý filmik palec hore :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • James Gandolfini bol pôvodne skeptický ohľadne prijatia úlohy Alberta, pretože si nemyslel, že by mu táto úloha prirodzene sedela. Ironicky, za svoj výkon vo filme získal niektoré z najlepších ohlasov vo svojej kariére. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama