Reklama

Reklama

Ladíme!

Trailer

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Tak po vybíjené, krasobruslení, kolečkovém bruslení, curlingu, golfu, karate, skateboardech, bobování, běhání, šachu nebo tančení tu máme další "koníčkový" film. Proto v tom hledejte komedii pouze z pohledu hudebních nadšenců a nečekejte, že se budete za břicho popadat (byť třeba právě Vybíjená byla celkem zábava, ale to byla především parodie). Nejsilnější stránka filmu je díkybohu v jeho středobodu - v písních. Samé pecky, které jsem znal a pokud ne, tak už si je broukám. Nicméně. Nicméně dlouhou délku a Ace of Base odpustit nemůžu. Kvalitní 3 hvězdy, ale film už bych si pustil asi jen formou soundtracku. Ale jako Sestra v Akci pro moderní publikum bez křesťanských písní a bez zvláštního příběhu dobré. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Banda pěkných, nebo alespoň sympatických holek se necelý dvě hodiny promenáduje v sukýnkách, nebo tanečních kreacích po skutečném i pomyslném jevišti a zpívá u toho většinou příšerný songy (tyhle popovky mi do krve nikdy nešly), jejichž výhodou je alespoň to, že si u nich místo nástrojů děvčata pomáhají pusou (žádný dvojsmysly) a k tomu při nich překypují charismatem, s mě čím dál příjemnější Annou Kendrick v čele. V druhé polovině už mi film připadal opakující se a tudíž trochu ztrácel na tempu, pořád to ale byla slušně pohodová a odsýpající záležitost, u níž jsem se i nejednou (hlavně díky tlusťošce a číňance) z plna hrdla zasmála. Hit Me With Your Best Shot! mě v tomhle měsíci víc zvedlo v podání Catherine Zeta Jones, ale i tak střílela děvčata celkem slušně. Nejvíc zaujaly - Kendrick, Snow, Wilson a jako bonus porotkyně Banks, ta čůza z Hunger Games XD. 70% ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Středoškolská muzikálová konfekce toho nejtradičnějšího střihu, které se banalitu a ohranost zápletky nedaří zamaskovat ani bizarností některých gagů či poněkud samoúčelnou vulgaritou. A tak pobaví vlastně jen panoptikum mimoňů tvořících Bellas a sem tam některé z hudebních čísel, například vydařená a capella verze Final Countdown. Nenáročná pohodová jednohubka, která nenadchne ani neurazí, a vhodná je pro zejména pro nenáročné publikum, které hodlá u filmu relaxovat po dlouhém namáhavém dni. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtípky na cílové publikum asi fungují, pro diváctvo 20+ to ale dle mého musí být docela problém. Alespoň pro mě byl. Divák si tak může spíš „vychutnávat“ sváry mezi rebelující Becou a tradicionalistickou Aubrey, mezi dívčí a chlapeckou skupinou, otcem a dcerou nebo NÍ a NÍM. Jsme totiž na vysoké škole, kde vrcholí boje zejména mezi dvěma vokálními soubory, které publikum těší svými skladbami výhradně pomocí hlasivek, bez hudebních nástrojů. Jenže nic výše zmíněné není dělané alespoň na 80%. Je pravda, že tvůrci na nás navalí řadu chytlavých songů z minulých dekád, i současné pecky s velmi dobrým hudebním aranžmá, představí sympatické hrdiny, ale to je trochu málo. Na hubené kostře odvypráví nikterak přínosný příběh, kterak banda mladých touží po úspěchu, uznání nebo hledá sama sebe. Má naopak řadu momentů, které jakoby přišel natočit někdo třeba ze South Parku (děj osvěží, ale nikam ho neposunou) – mám na mysli třeba asijskou členku souboru, která do kamery vždy prohodí nějakou bizarnost, třeba jak v děloze snědla své dvojče. Ostatně tvůrci asi mají něco proti Asiatům (viz. spolubydlící hlavní hrdinky) a rádi se rochní ve zvratkách (zbytečně, samozřejmě!). Nemůžu ale říct, že bych zíval nudou, nebo při projekci balil vánoční dárky. Teenagerovská (ne)romance plná typických archetypálních charakterů je v některých pasážích uspěchaná, jindy nedotažená (nevyužitá), humor funguje tak možná na přeskáčku, je méně odvážná a originální, jak bych si přál. Na druhou stranu má Annu Kendrick. A to je samo o sobě slušnou výhrou!! Tři a kousek.. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, tohle byl LUXUS! Ke většině podobných hudebních filmů jsem značně skeptický, ovšem tenhle snímek mě naprosto překvapil a nadchnul. Perfektní scénář, naprosto dokonalá hudba, choreografie, perfektní Anna Kendrick a neskutečně sexy Brittany Snow! Jednoznačně 5 hvězdiček a těm co neviděli bych vzkázal, podívejte se na tento film! ;-) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně, kdy se Benji (Ben Platt) a Jesse (Skylar Astin) dívají na vystoupení Treblemakers na školním hřišti, projde se za nimi dvakrát stejný obtloustlý muž v zeleném tričku. (dancingclown)
  • Režisér snímku byl z Rebel Wilson nadšený a prohlásil o ní: "Rebel na castingu na roli Tlusté Amy přišla s písní od Lady Gaga „Edge of Glory“ a bouchala se přitom do hrudníku pěstí. Ani jsem neslyšel, jak písničku dozpívala, protože jsem se hrozně smál. Rebel vystupuje otevřeně a skvěle pracuje se svou rolí. Je neohrožená." (Krissty)
  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (KajusaK)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno