Reklama

Reklama

Ladíme!

Trailer

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hudebně mi to sice nic moc neříká, těšil jsem se na to hlavně kvůli Anně Kendrick, ale tu hodinku a půl jsem si celkem užil díky sympatickému obsazení a hodně příjemnému humoru. Jen škoda, že je film příběhově až tak moc předvídatelný a v závěru trochu useklý. Vesměs jde o koncentrát všemožných hudebně/tanečně soutěžních filmů - tentokrát v prostředí vysoké školy. Nutno však podotknout, že koncentrát povedený a hlavně zábavný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $65,001,093Tržby Celosvetovo $115,331,177Tržby za predaj Blu-ray v USA $33,277,817Tržby za predaj DVD v USA $90,246,121║ ďalšia prašteňá tuctová teenegerská úchyľnosť z Ameriky, miestami s tým prízemným humorom prestrelené ale dalo sa, piesne to zachránili /55%/ ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Schematická teen jednohubka, která se sice jistým způsobem snaží vybočit drobnou sebereflexí a odkazováním k jiným žánrovým klasikám (Snídaňový klub), ale nakonec se stane stejným z nekonečného zástupu. Aby se Ladíme! dalo brát více vážně v kontextu podobných snímků, muselo by mít především sofistikovaněji uchopené ženské postavy – další Ženy sobě se bohužel nekonají, parta holek je bohužel jen směska stereotypních figurek, která má danou roli ve skupině a určitý druh running jokeu (japonka mluví potichu, bohatá dceruška panuje, tlustá Amy dělá nechutné vtipy apod.). Příběh také není z nejdůmyslnějších, někdy si tato celovečerní variace na Glee dělá srandu ze své podstaty, záhy se však vytasí s její adorací. Co teda ve výsledku Pitch Perfect je? Body dolů za useknuté finále, body nahoru za sympatickou Annu Kendrick, kvůli níž je celý tenhle „muzikál z vysoké“ tak o dvě třídy koukatelnější. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kacířka Anna Kendrick coby sestra Marie Clarence musí zlomit Annu Camp alias konzervativní a přísnou matku představenou aneb schematická a šablonovitá muzikálová pohádka o lásce, přátelství, toleranci, změně a pokroku. Škoda toho laciného mustru s názvem soutěž kapel (sborů), neboť se určitě dalo vymyslet něco krapet originálnějšího. Jinak mi ta záměrná plochost (jasně vyprofilované postavy, černobílé vztahy) ani nevadí, protože to k parodii patří (hloubka by to rozbila). Překvapivě jsem se skvěle pobavil! Anna Kendrick k sežrání ;-) 7/10! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj hlasový rozsah tří ne zcela snadno identifikovatelných tónů a k dokonalosti vyvinutý hudební hluch mne opravňují k tomu, abych napsal pár moudrých slov o zpívání a capella. Jelikož však o tomto tématu nic moudrého napsat ani opsat neumím, tak se spokojím s tím, že beznástrojová verze The Final Countdown mi naprosto vyrazila dech, duet hambatých slečen ve sprše nebude lehké zapomenout a při většině ostatních skladeb jsem si spokojeně podupával. Příběh samotný je natolik křišťálově předvídatelný, že může zaskočit jen filmového panice a Anně Kendrick tu rebelku prostě nevěřím, ale přesto jsem byl s tímto snímkem spokojen. Je však možné, že za to může jen včerejší výjimečný úhel postavení Venuše vůči Saturnu či čemukoli jinému. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Postava Gail bola pôvodne písaná pre Kristen Wiig, no tá ju kvôli nabitému diáru musela odmietnuť. Nakoniec ju vzala Elizabeth Banks, ktorá je aj producentkou filmu. (Sufferer)
  • Prvním testovacím publikem byl lakrosový tým čtrnáctiletých dívek, které trénovala asistentka režiséra Jasona Moora. Tvůrci si tak chtěli u mladého publika ověřit, zda všechny na ně cílené vtipy fungují. (Brousitch)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama