Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 1

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

misterz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh, ale prekvapivo dobrý a pozerateľný. Chlapík zmizne v mimozemskom svetle, vráti sa a začne vraždiť. Stopáž je príjemne krátka, takže to rýchlo odsýpa. Čo sa týka gore efektov, sú síce priemerné, avšak niektoré momenty boli celkom silné a originálne. Skrátka ide o sci-fi hororík na jedno pozretie, vhodný ako predskokan k niečomu "väčšiemu". 60/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokleslej nízkorozpočťák jedna báseň - celkem přirození a dobří herci, slušná porce brakových nechutností a gore, ale hlavně dokonale béčková zápletka o parazitickém šmejdu z vesmíru. Přesně něco takovýho jsem v neděli večer potřeboval, propláchnout si pěkně mozek, abych nemusel moc myslet na další tropickej pracovní tejden přede mnou. Tak dobře jsem si tohle zábavný horrorový scífko užil, že mu odpustím i hrůznou ručku, za kterou bych mu jinak napařil minimálně o hvězdu míň. Naopak s oldschoolovou kamerou plus zapracovat třeba ještě trochu na detailech scénáře a bylo by to nepochybně za bůra, tenhle žánr zbožňuju. A pozor, po závěrečných titulcích ještě následuje krátká scéna. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík jednej noci zmizne v prúde mimozemského záblesku a po dvoch rokoch sa z ničoho nič objaví v lesoch. Je však iný než predtým a ľudia okolo neho začínajú násilne umierať... Aj keď je toto krvavé béčko očividne inšpirované viacerými staršími klasikami, ktoré v priebehu projekcie prídu na myseľ, akosi to nevadí a tvorcovia z toho celkom dobre vystavali svoj malý kúsok. Ten možno zo začiatku až tak nenadchne, no postupne sa mení na kvalitne nekompromisnú, drsnú hororovú vyvražďovačku s temným sci-fi nádychom, ktorá skvelo graduje až do konca a láka k opätovnému pozretiu. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně docela velké překvapení... O filmu jsem předem nic nevěděl a proto ani nic moc nečekal, ale tohle hororové sc-fi, které pobralo hodně inspirace ze sedmdesátkových a osmdesátkových klasik, stejně jako jejich atmosféru, jasně ukázalo, že stačí mít šikovného režiséra, který má jasnou vizi v tom, co chce natočit a může tak vzniknout film, o kterém se dá s klidným svědomím říct, za málo peněz, hodně muziky... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Joe Begos a jeho režisérská prvotinka, která se mi líbila o dost víc než The Mind's Eye (3*) a Bliss (2*) a jsem zvědavý ještě na VFW, které vyšlo až letos. Každopádně Almost Human, je parádní, krvavá pecka s výbornou délkou (opět), oldschool atmosférou, Gore je velice podařené, není nouze o podříznuté krky, rozmrdané hlavy - brokovnice, sekery, nůžky, nože a nejvíce mě dostalo finále, které bylo dost šílené a ujeté (vysávání/odsávání vagíny TOP). Výborná záležitost a po předešlých, zmiňovaných Hororech, které mi zrovna nesedly, je tohle veliké překvapení. (324. hodnocení) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama