Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (347)

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE SILNÁ, ALE Z TOHO, CO JSEM VIDĚL, TO U NÍ POSTUPUJE RYCHLE. VELMI BRZY NEBUDE CHTÍT ŽÁDNÉ JÍDLO. BUDE CHTÍT NĚCO JINÉHO. KŮŽE JÍ BUDE CÍTIT JAKO MASO. AŽ SE TO STANE, BUDEŠ MÍT JEN PÁR MOŽNOSTÍ…“ /// Tak už i Arnold zavítal mezi zombíky. Veze si domů dceru… („Cos nám přivezla?“ … „Ale, necroambulis…“). Jako, prej to není žádná prdel (ten virus vole!). Rozjímaj si tam pospolu, kecaj vo užívání si zbejvajícího času, cizí paní vzpomíná na svoji holčičku (zbytečně dlouho)… Mám prej cejtit všechno to zoufalství, bezmoc, beznaděj, smutek… cejtím hovno (víš jak to myslim…) a dost se nudím (naštěstí se neužírám…). A tak poslouchám kecy vo auťáku (spolehlivá kára…) a koukám, jak Maggie hnije (což zase tolik nepřekvapuje). Přichází obejmutí přátel (těch co se nebojej) a KONEČNĚ může propuknout hysterie (tím konečně myslím blížící se konec). Komorní zombie, která se legendou nestane. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchant furt hnije doma. 2.) Dítě svý, bych kvůli žádný nemoci neopustil. 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Je tam hodně promarněného potenciálu (respektive moje představivost si vyrobila alternativní film, něco jako kdyby ho napsal a natočil nějaký šílený Asiat typu Joon-ho Bong nebo Sion Sono, zkrátka že současná podoba filmu by tvořila tak první dvě až tři pětiny dramatického oblouku a potom by se šlo ještě dál a houšť), ale když si vzpomenu, jak pyšný na ten film Arnold byl, když o něm mluvil nebo psal, tak jsem na Arnolda úplně pyšná. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dopředu jsem trošku počítal s tím, že tohle bude docela blábol. Jenže se ukázalo, že u pana Guvernátora platí staré známé pravidlo, že čím méně toho na kameru z pusy vypustí, tím hodnotněji jeho herecké snažení vypadá. Tady si navíc myslím že jeho postava hraje vlastně vedlejší roli, protože celou tíhu na svých bedrech nese Abigail. Maggie je rozhodně zajímavý příspěvek do zombie tématiky a minimálně dvě noční scény mají hodně solidní hororovou atmošku. Ač bych to do filmu zpočátku neřekl své hodnocení 60% si ode mě určitě zaslouží. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

[OBSAHUJE SPOILERY] Hrdinka umírá na rakovinu, pardon, na zombifikaci a u toho nad ní v roli jejího otce mužně slzí Arnold, většinou v záběrech, které zoufalou (a o to marnější) snahou dojmout cpou diváka do sentimentálního odšťavňovače, vše nasnímáno řádně artózní kamerou. Film vlastně postrádá jakýkoli děj a ještě ke všemu působí jako puritánská nalejvárna na téma Předmanželský sex je špatný, něco chytíte a umřete a Doktoři jsou bezcitné zrůdy. What does the fox say? - Íííííííííííííííííííííííí. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nebyť Arnolda, tak po tom filme v živote nesiahnem. Myslím, že sa nemílim ak poviem, že minimálne polovica ľudí ako ja siahla po tom filme len kvoli Arnimu. Bolo fajn ho znovu vidieť, svoju rolu bral očividne vážne, pretože jeho herecký výkon dominoval, vlastne bol jediním čo ten film ako tak prezentovalo. Úplne stroskotal scénar, pretože od hororu očakávam niečo desivé a hrôzostrašné. V momente, keď si Maggie odrezala prst prišiel náznak úspechu, a potom zas len kopec dialógov, ktoré neviedli k ničomu. Keby aspoň poriadne natočili scénu ako Maggie rozhrýzrla tu líšku, hneď by som dal o hviezdu viac. 40% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama