Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand vypadalo zajímavě v traileru a hlavní hereckou dvojici můžu, takže jsem si řekl proč to nezkusit. Max Nichols začne se zajímavými záběry a titulky, které mě hodně pobavily a pak se vrhne na zápletku. Zápletka není složitá a ani zas tak originální, ale hlavní herecká dvojice jí zvládne utáhnou skoro po celou délku filmu(až na ten konec, který není nejhorší, ale dovedu si ho představit jinak). Filmu rozhodně pomáhá, že nemá přepálenou stopáž, a že dialogy a děj mají svižné tempo a nestačí začít nudit. Obyčejný milý film na večer, který rozhodně neurazí a může jen a jen potěšit. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Davies182 to řekl správně: Přímo do ksichtu. Okouzlen, zamilován, zničen. Romance, na kterou nestačej všecky hashtagy světa. :) Zcela s tím souhlasím :) Tohle je tak krásné, že to prostě byla láska na první pohled :) Myslím pro mě - filmový :) Miles je můj oblíbenec a i ona mi sedla :) Ale hlavně ta situace a skvěle využitý čas :) :) Dlouho jsem se tak upřímně nezasmála :) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Také hrozně fajné. Miles mě opět nezklamal, Analeigh mám ráda už od ANTM. Ale nebudu si nalhávat, že je to něco víc, než to je. Ke konci se to nějak začalo zadrhávat a pak to utonulo v klišoidních vodách. Jediné pozitivum na konec bylo: "M: So, your place or mine? A: I don't have a place anymore. M: Me neither. A: You... are a catch." ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších love komedií. A mě se to líbilo, jsem strašněj romantik. I moje bývalá to přiznala a to mě nesnáší. Prý mám romantiku s kudlou v těle. Úplně mě zahřálo u srdce když mi to řekla. Na 30 setin sekundy jsem se k ní chtěl i vrátit. Nicméně nikdy se mi Tiptonka - jako čaj co ? moc nelíbila, ale tentokrát byla fakt sexy, hlavně bez kalhotek. Ty vole já jsem fakt idiot...no nic 4 hvězdy ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama