Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Ant 

všechny recenze uživatele

Úžasně vtipná and kouzelná romcom s okouzlujícím obsazením (Miles Teller mě momentálně dostává všude, kde se objeví). Dlouho už jsem se takhle nesmála nahlas. Navíc film umí přejít nečekaně na vážnou vlnu, která vůbec nebyla na škodu. V tomhle filmu se dnešní generace určitě najde. Obvious Child, Comet a Two Night Stand jsou pro mě zlaté trio nečekaně povedených a upřímných romcom za minulý rok, na které se kdykoliv podívám znova. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašně příjemná romantická komedie, kterou trefně vystihuje přívlastek "nenucená". Nenucené herecké výkony, nenucené dialogy, které nešustí papírem a nenucená atmosféra. Ideální na pohodový večer. Jsem ráda, že v Hollywoodu poslední dobou vzniká víc a víc inteligentních romancí o mladých (pro které chovám ve svém srdci zvláštní místečko) na místo neuvěřitelných osudových lásek ve stylu Danielle Steel. Je to příjemná změna. Hlavní hrdinové jsou obyčejní lidé bez bohatých rodičů, střechy nad hlavou a finančního zázemí, takže konečně nedostanete z postav mindrák a nebudete si vyčítat, že ve dvaadvaceti nemáte vlastní auto, pět kreditek a bohatého papá - dokonce se s postavami snadno ztotožníte. Jediným trnem v oku pro mě zpočátku byla Analeigh Tipton, na jejím místě bych si dokázala představit plno dalších hereček, naštěstí se svým otravným projevem a nesympatickým ksichtem do role podivínky a hysterky zapadla. Ambice jsou kravina. Vážně, je to jako chytat páru. Ať už si myslíš, že chceš cokoliv - jako třeba práci, modrou stuhu, fajnovej stůl, pěknou kancelář - jakmile to dostaneš, jsi zmatená, protože nebudeš tak šťastná jak sis myslela, že budeš. Pak tam budeš sedět a říkat si "Proč nejsem šťastná? Vždyť mám tenhle stůl." Protože existuje jinej stůl, vždycky tady bude něco lepšího, než ti tvoje ambice velí mít. Takže je tu ta další věc a když to dostaneš, tak přijde něco dalšího. Je to začarovaný kruh. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zdařilá konverzačka, která dává souvětí "musíme si promluvit" zase jinačí rozměr, a výbornym způsobem reflektuje postelový stereotypy. Dostal jsem přesně to, co jsem od Two Night Stand očekával, a tak v podstatě ani nemám, co bych vytýkal; snad jen to mírný přehrávání Analeigh Tipton. --- "... other than those things, you were perfectly adequate lover." ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno