Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Také hrozně fajné. Miles mě opět nezklamal, Analeigh mám ráda už od ANTM. Ale nebudu si nalhávat, že je to něco víc, než to je. Ke konci se to nějak začalo zadrhávat a pak to utonulo v klišoidních vodách. Jediné pozitivum na konec bylo: "M: So, your place or mine? A: I don't have a place anymore. M: Me neither. A: You... are a catch." ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejmilejších romantických komedií, co jsem za poslední dobu viděl. Nenucená, upřímná, vtipná a propojuje můj dětský sen o uváznutí někde kvůli sněhové bouři s naivními romantickými představami (a taky s tím, že ta holka je zajímavá a fakt kočka). Navíc dávám plusové body za vskutku originální vyřešení problému, jak kontaktovat někoho, jehož znáte jen křestní jméno. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Taková ta oddychovka pro všechny, co mají rádi netradiční teen komedie (ono hrdinové už teen nejsou, ale sorry, chovají se tak). Především konverzačka, která nenudí, je to v podstatě two man/woman show a stopáž nějaká hodina a 20 minut je strašně fajn. Jen ten konec byl trochu hodně WTF (nechat holku zabásnout, protože chcete zjistit její příjmení je trochu moc a když mu ona během minuty odpustí, to je taky trochu moc). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand bych rozdělil na dvě části. Tou první je zdařilá humorně laděná a v rámci žánru poměrně originální konverzačka. V té druhé film sklouzává do klasického klišé - hádka, omluva a happy end, což je trochu škoda. Analeigh Tipton mi moc nesedí, ale tady mi nijak zvlášť nevadila. Těšil jsem se na Milese Tellera, jeho role pohodových týpků mě naopak hodně baví. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tohle mi netušeně sedlo, možná i proto, že s názory toho kluka (na práci, ctižádostivost, …) se ztotožňuji. Samozřejmě, že záminka, jak z jedné noci náhodného sexu (domluvené za pět minut přes internetovou seznamku) udělat dvě, které musí sympatický pár strávit pospolu, byla za vlasy přitažená (sněhová kalamita v NY? :-)). Ale koho to tlačí, když se po prvotní nevraživosti zamilovával tak nenuceně, přirozeně a nevyhnutelně? ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama