Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O třech emocionálních retardech. 1) Tři emocionálně nevyvinutí chlapci, které představují nevýrazný 27letý Zac Efron, dobrý, ale zde rovněž nijaký 27letý Miles Teller a černý herecky rovněž pozornost nepoutající 27letý Michael B. Jordan, se prohánějí po hezkém Manhattanu, přecházejí z jednoho pěkného bytu do jiného a jsou jednou velkou reklamou na americký způsob života středních vrstev - líbivý a prázdný. 2) A když budete dávat pozor, dostane se vám i moudrého poučení: Yeah, everybody knows you can't call a girl a hooker. Even hookers hate being called hookers. Anebo třeba: Being there for someone when they need you, that's all relationships are. No, nekupte to... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nechce sa mi veriť, že takíto debilní ľudia niekde existujú. A už vôbec sa mi nechce veriť, že ten scenár písal chlap. Síce sa muži v tomto filme rozprávajú vulgárne, inak vedú rozhovory ako z random romantickej komédie v hlavnej role s Katherine Heigl vrátane duchaplných výlevov jeden druhému, akí sú zaľúbení/zronení/ako majú utekať do náruče svojej lásky. Geez... Vrcholom je, keď po všetkom tom debilnom a ubíjajúcom schematizme príde záverečná scéna na čítačke knihy, ktorá netuším, či bola myslená ako vtip alebo úplne vážne, no bojím sa, že to druhé. PS: Miles Teller sa šplhá na mojom hated liste riadne hore. Čo ma ale najviac straší: to fakt sme tu polovicu z nadchádzajúcej Fantastic Four??? Oh my! ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem to po vlažných reakcích nečekal, ale hodně mi to sedlo. Není to uchcaná romantika, ani kaličská zhůvěřilost, ale vcelku fádní generační výpověď o třech kamarádech, co se jim uplně nedaří usadit a přerodit se ve větší dospěláky. Úplně 100% chápu, že to dost lidem nesedne, protože to klasický humor dávkuje hodně poskrovnu, ale kdo se v tomhle ohledu aspoň trochu někdy hledal nebo to svoje místečko v tomhle zasranym světě hledá, tak věřím, že mu to aspoň trochu něco řekne. :-) Fakt mne bavilo to něco mezi romcomem a hláškující dramédií. Ústřední chlapský trio hodně fajn, hlavně Miles Teller, ten chlapec má před sebou velkou budocnoust *:+* Píši si jméno a budu tě sledovat mladý padawane! Dívčí duo bez apriori modelek tady hodně cute. 8/10 ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Efrona z jeho muzikálových filmov nepoznám, takže som k nemu mohol pristupovať úplne bez predsudkov a hodnotím, že mu rola pomerne dobre sadla. Na druhej strane mierne otravoval Miles Teller, ale všetko zachránila jemne trafená Imogen Poots. Prirátajme k tomu príbeh zo života, i keď nie príliš originálny a v niektorých príbehových linkách (Mikeyho bývalá-súčasná žena) málo zaujímavý a nedotiahnutý, ale v konečnom dôsledku to za tých 94 minút stálo, síce sa nebudete celý čas hrdelne uchechtávať, ale niektoré scény vážne stoja aspoň sa pousmiatie. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy viděli prvorepublikové Jedenácté přikázání, nemohou vám (Ne)zadaní nabídnout navíc nic jiného než pár scének z (ne)veřejných záchodků. Dodívat se dá bez větší újmy, ale už právě kvůli těmto rádoby vtipným omletým fórkům doporučuji spíš zopáknout si Huga Haase. I když: na žehlení to stačí, však víte.....:-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Počas natáčania sa so Zacom Efronom (Jason) na pľaci ťažko spolupracovalo, kedže už vtedy bojoval so silnou závislosťou na drogách a alkohole. Po skončení natáčania podstúpil polročnú odvykaciu liečbu. (peiton)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Natáčelo se v New Yorku v lokacích Manhattan a Brooklyn. (Terva)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama