Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O třech emocionálních retardech. 1) Tři emocionálně nevyvinutí chlapci, které představují nevýrazný 27letý Zac Efron, dobrý, ale zde rovněž nijaký 27letý Miles Teller a černý herecky rovněž pozornost nepoutající 27letý Michael B. Jordan, se prohánějí po hezkém Manhattanu, přecházejí z jednoho pěkného bytu do jiného a jsou jednou velkou reklamou na americký způsob života středních vrstev - líbivý a prázdný. 2) A když budete dávat pozor, dostane se vám i moudrého poučení: Yeah, everybody knows you can't call a girl a hooker. Even hookers hate being called hookers. Anebo třeba: Being there for someone when they need you, that's all relationships are. No, nekupte to... ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Dokonce jsem přemýšlela i nad čtyřmi hvězdičkami. Na to, že jsem od filmu moc nečekala, mě docela překvapil. Párkrát jsem se při něm usmála, jednou jsem se dokonce neubránila hlasitému smíchu. Jedná se sice o oddechovku s průměrnými herci, ale musím přiznat, že jsem si nebyla až do konce jistá, jak to celé dopadne. I přesto, že jsem opačného pohlaví než hlavní hrdinové, několikrát jsem se v jejich chování viděla. ()

Reklama

Dawon 

všechny recenze uživatele

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nojo, ňáký masitý GP tu už dlouho nebylo, tak co bych to teď nevosolil. That Awkward Moment samozřejmě má mouchy, v lecjaký poloze je typickou americkou romcom o partě sotva rozumných mladých lidí a občas se doopravdy snaží bejt originální i tam, kde to snad technicky ani neni možný. Stejně tak pro mě ale pořád představuje málokdy vídanej (skoro)teen snímek s vydatnou dávkou přirozenýho herectví, vybalancovaný romantiky (puberťácký i pěkně citlivý) a nedrhnoucích dialogů. Imogen Poots pak sice neni moc hezká, ovšem zato disponuje takovou tou zvláštní jiskrou, která veškerý chybky bohatě vynahradí. --- "It's a cocktail!" ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nevěděli jste, jak se chčije, když si vezmete viagru a on ne a ne jít dolů? Přece se položíte horizontálně nad záchodovou místu a nezapomeňte.. zde přecituji: "your dick must touching the water." Je to vlastně fajná a především zábavná komedie, která však vypráví o nestarších příbězích vůbec.. třeba jakože se dají dohromady kamarád s kamarádkou? 80% amerických komedií. To že si kamarádi navzájem něco slíbí, pak jediný, kdo to vlastně dodržel, je ten od nějž by to člověk nečekal? 70% amerických komedií. To, že borec se nechce vázat, ale nakonec se do dané slečny zamiluje? 99% amerických komedií. A takhle v tom klišé můžu pokračovat, ale pravdou je, že mě to bavilo a herecké obsazení bylo příjemné - teda až na tu Poots, která mi prostě moc nesedla a měla strašné vlasy. "I was gonna make you wait like 40 days or something. - I was gonna make you wait too. Than I realized I'M a dude." ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno