Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (236)

necisty 

všechny recenze uživatele

Je velká škoda, že tvůrci neumí odejít od stereotypu a prostě nezkusí film zakončit jinak. Přitom se to tolik nabízelo a já bych neváhal dát 5 hvězd. Ale asi tam někde v hollywoodu mají napsanou vyhlášku, že žánr romantických komedií alternativní konce nepovoluje. Jinak se mi to fakt líbilo, úvodním vtípkům jsem se chlámal a herecké osazení mi bylo sympatické. ... Seženem k*rvu. Na tu nemáme. Dáme jí stravenky, najdem levnou. ... Nepouštěj ji. Von ji pustil. ... Dřepím na lavičce už 4 hodiny. Je mi klendra jak sfiňa. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, ve svém žánru rozhodně na špičce. Povedené herecké obsazení i občasné vtipy. Příběh není nic originálního, je to taková ta obvyklá slátanina rozvodu, kamarádství, lásky "nelásky" a k tomu pár trapných momentů. Koukat se na to rozhodně dalo, občas jsem se i bavila, znovu si to ale pravděpodobně nepustím. Hodnocení někde mezi 2 a 3 hvězdičkami. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá komedie v čele s hvězdným obsazením. Ze začátku je tam sice pár hluchých momentů, ale pak se to rozjede a vtáhne vás to do děje. Příběh není nijak převratný, ale trojice Efron, Teller, Jordan ho v pohodě utáhne. A je tam i dost vtipných momentů, divák se určitě zasměje, takže dávám 3,5*. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Celkem klasický scénář - kámoši se zcela nesmyslně vsadí o jednu volovinu a snaží se jí (alespoň na oko před sebou) dodržet za každou cenu, že málem přijdou o "tu pravou" :-) Více než o typickou komedii se spíše jedná o odlehčený příběh ze života plný nerozumění, lhaní a skrývání.. Se základní trojkou mužských představitelů - proutník Zac Efron, srandista Miles Teller a zásadový Michael B. Jordan - nemám žádný problém, ale dívčí obsazení mi nepřišlo moc zábavné.. Nenáročný unisex filmeček ;-) PS: Nikdy mi nedošlo, že cocktail je v angličtině v podstatě hodně lascivní slovo (hlavně podložené situačním humorem) :-D ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

O třech emocionálních retardech. 1) Tři emocionálně nevyvinutí chlapci, které představují nevýrazný 27letý Zac Efron, dobrý, ale zde rovněž nijaký 27letý Miles Teller a černý herecky rovněž pozornost nepoutající 27letý Michael B. Jordan, se prohánějí po hezkém Manhattanu, přecházejí z jednoho pěkného bytu do jiného a jsou jednou velkou reklamou na americký způsob života středních vrstev - líbivý a prázdný. 2) A když budete dávat pozor, dostane se vám i moudrého poučení: Yeah, everybody knows you can't call a girl a hooker. Even hookers hate being called hookers. Anebo třeba: Being there for someone when they need you, that's all relationships are. No, nekupte to... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Zac Efron si chtěl tímto filmem zničit svou "Disney image". (Mitin)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)
  • Zac Efron (Jason) musel odložiť promo vystúpenia kvôli nešťastnému pádu vo svojej vile v Los Angeles. Lekári mu museli zadrôtovať čeľusť a zašívať ranu. (kacer4)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama