Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bych tohle veledílo, kde Magnusek hraje stereotypní buznu, dokoukala dál než do půlky, kdybych měla pocit, že mě překvapí, pobaví nebo se prostě něco stane. Bohužel si to nemyslím a dlabu na to. Tedy je pravda, že se postavy snaží hláškovat a vyprávět vtipy, ale prostě se mi jejich podání nelíbí. Tedy, přiznám se, jednou jsem se zasmála a to sice:"Jestli budeš řvát, tak ti utrhnu hlavu!" ()

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Tvůrci filmu vycházeli ze základního předpokladu: modelka=hloupá žena. Na tom je postavena kostra tohoto jednoduchého a plytkého filmu. Naprosto se neorientuji ve světě modelingu, záměrně neznám prakticky žádné modelky ani celebrity. Vycházím však z vlastní zkušenosti, že vztah krásná žena=hloupá žena neplatí. Pokud divák tuto rovnici přesto přijme, může sledovat ubohoučký sled rádobyvtipných výroků, reakcí a komentářů prostinkých krásek. Těm „zdatně“ sekundují lidé okolo. Zejména dvojice přihřátých maskérů, kde zejména samotný duchovní otec díla megatlustý Magnusek působí nesmírně trapně. Zvláště v slušné společnosti nepublikovatelném proslovu o šampónu… Je zajímavé, že pro své vesměs sračkoidní projekty dokáže tento prznitel české kultury nalézt vždy alespoň nějaké výborné či alespoň dobré herce. Ti se zřejmě s vidinou honoráře nestydí zahodit se v takových slátaninách. Tentokrát se mu podařilo ulovit Štěpničku (co by na to řekla máma), Rázlovou, Steimarovou (její předci se mohou začít otáčet v hrobě) a Krause. Příběh ve filmu je naprosto slabomyslný, scénář ubohý, zvuk příšerný, kamera podprůměrná, titulky nečitelné, písničky vlezlé…. A tak jedinou devizou tohoto zbytečného filmu jsou krásné ženy, za které se zavřením obou očí uvolňuji do oběhu 1 hvězdu. ()

Reklama

maniacxl odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá ani s půl kilem kokainu v nosu!Já furt jen nechápu,že ti herci tomu Magnuskovi na to vždycky kývnou.I když teď mě dochází.....jací pak "herci"?Domenico Martucci,Petr Novotný,Lucie Váchová??Další strašnej humus alá mistr Magnusek!Tenkrát,snad při psaní komentáře na nějakou jeho píčovinu jsem v něm občany prosil,aby zabily Magnuska.Očividně se to nedaří a nedaří.A ty hodnotitele,co tomu dali pět hvězdiček bych chtěl poznat u šálku cejlonského čaje s medem.ODPAD!!! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

To je trapný. Máte ráda trapný? Od Magnuska jsem rozhodně čekal víc.  Nastříkám Ti do vlasů, šampon z mého vocasu a nebo třeba vrků, vrků, mám ho vkrku.  Tím bych asi popsal toto dílo. Mám toho až po krk. Novotnému se divím. Jestli se snaží zastínit trapnost svého syna, to se mu nemůže povést. Pavel je odpad lidstva, Petra jsem si kdysi vážil, ale zřejmě se začíná kazit svým zrůdným synátorem. Za zločin považuji vyobrazení Krejčíkové jakožto modelky. Vrchol nevkusu jako celý film. Ale ruku na srdce, stále to není absolutní dno české kinematografie. ()

Zidas_35 

všechny recenze uživatele

Navzdory zažitému trendu kopni si do Magnuska a dej filmu odpad aniž jsi ho viděl, jsou Modelky slušným zábavným českým filmem, který trpí hlavně nepříliš výraznou hlavní dramatickou linií. Ovšem jako soubor provázaných scének z atraktivního prostředí inspirovaných mnohými skutečnými událostmi, fungují slušně. Z Magnuskovi produkce jednoznačně nejlepší kousek ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama