Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Posbírat nejotřepanější klišé o modelkách a fotbalistech na celovečerní film skutečně nestačí. Laňka je navíc takový zoufalec, že si na pomoc přizval ještě Magnuska. Ten si alespoň střihl vedlejší roli, ve které brutálně naložil všem bukvicím. Herecké obsazení by se dalo označit jako kdo je kdo mezi póvlem. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Troškoidní snímek sestává z krátkých scének, z nichž některé mají vtipnou pointu, jiné ji mají hloupou a další jsou bez pointy. 1) 30letý Tomáš Magnusek očividně spoléhá na atraktivitu prostředí, známé postavy v cameo rolích, vtipkování na úrovni čtvrté cenové skupiny (lihovinový výčep - poznámka pro ty mladší, kteří nepamatují rozdělení restaurací do kategorií) a na pěkné tváře._____ 2) A vskutku. Je tu 31letý Martin Kraus (Tomáš), 35letý Martin Písařík (hloupý fotbalista Mirek), 41letý Lumír Olšovský (fotbalista Rosťa)._____ 3) Aby zasáhl co největší spektrum diváků, používá film typická klišé o hloupých modelkách, které chodí s neméně hloupými fotbalisty za němého přihlížení homosexuálních párů. Do role jednoho z gayů se pasoval i sám Mistr._____ 4) Všiml jsem si i špatně namixovaného zvuku._____ 5) Nastříkám ti do vlasů šampón z mého ocasu, praví vizážista Patrik (Magnusek) a s tímto příslibem na dobrou noc se s vámi, milé děti, loučím. ()

Reklama

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Slova nedokážou popsat vývor, který jsem právě spatřil. Je to tak nesmírně chaotická, uřvaná slátanina a zároveň je to jeden z nehorších českých filmů vůbec. Zápletka nedává žádný smysl a postavy jsou buď nezajímavé, nebo to jsou stereotypy. Herecké výkony jsou otřesné a někdy přehrané. Prezentace je hrozná a hudba je otravná. Na tomhle filmu bych snad nenašel nic pozotivního ani pod mikroskopem. 0/10 ()

zette 

všechny recenze uživatele

Je jasne, ze namet a nakonec i tvurci samotni neslibuji zadne velke umeni. Proc se ale nesnazili trochu vysperkovat tak spatny scenar? Ze zacatku se divak modelkam i zasmeje (coz byl samozrejme zamer), postupem casu se vsak ve filmu nedeje vubec nic a clovek se zacne nudit a od tohoto faktu ho nezachrani ani pekne herecky (?) a sem tam nejaky ten forek. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama