Reklama

Reklama

Elvira se během uvádění televizní hororové show dozvídá, že se stala jedinou dědičkou velkého sídla v Nové Anglii. Do domu se přestěhuje a časem zjišťuje, že je plný magických předmětů. Před tím, než se vyrovná se strašidelným sídlem, se ale musí poprat s nevolí starousedlíků, kteří jí vyčítají vyzývavý vzhled, ostrý jazyk a bezprostřední chování. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Dementra 

všechny recenze uživatele

Elvíra není v žádném případě dáma v nesnázích, která potřebuje zachránit od hlavního svalovce. Kašle na předsudky a ležérně převálcuje každého mravokárce, a to sakra stylově! Scénář je tak trochu (alespoň doufám) parodií na tradiční hororové zápletky, ale to je vyváženo božími hláškami a samotnou nezapomenutelnou Cassandrou Peterson. Nevystraší, ale rozhodně pobaví. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jsem moc rád že jsem Elvíru mohl poznat. Je to unikátní postava, Cassandra Peterson jí hrála v době, kdy ženské komičky byly považovány za vtipné, jen když měli nějakou vadu na kráse, takže byla unikátní a takovou ženskou postavu v té době, mezi kolegama v televizi, nebo ve filmech prostě nevidíme. Mohlo to být hororovější a efekty mohly být lepší, ale samo o sobě je to zábavný film a ono to i stačí. ()

Reklama

Antaeus 

všechny recenze uživatele

//"HLAVNÉMU CHODU SOM PREDKRM EŠTE NEROBILA."// Áaale.. Ber to čert! Zhorím v pekle, alebo na hranici, ale mňa to bavilo. Škoda toho varietného vystúpenia na konci. Obrovským +om pre film je fakt, že sa neberie vážne. Inak pekelná pohoda, ktorá ma bavila. I keď je pravdou aj to, že celý (nie len) film je postavený na Elvírinom výraznom talent.. pardon, dekolte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky horrorové subžánry. No keby som mal označiť ten, ktorý mi sedí najmenej, tak by to bola zrejme horrorová komédia. Po tomto odľahčenom druhu horroru siaham len výnimočne. Titul "Elvira - Vládkyňa noci" mi dlho doma zapadal prachom. Dnes som si ho konečne pustil. Stroho konštatujem, že to bolo celkom fajn. Kozatá gothická čůza Elvíra ma trocha i pobavila, ale predovšetkým ma ohúrila tými svojimi monumentálnymi ceckami. *** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Při scéně na benzínce s kouřícím pumpařem, který tak dlouho ostentativně dával najevo, že ženská za volant nepatří, až mu benzínka vybuchla pod líným zadkem, jsem o Elvíře prohlásila: „To je moje holka!“ Rázná, sebevědomá a s chlapama se nepáře. A umí skvěle vařit. Její večeře, to je magicky kulinářský i hororový zážitek. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (27)

  • Na obrazu Elvíriny (Cassandra Peterson) tety Morganny Talbot je ve skutečnosti Cassandra Peterson bez make-upu a černé paruky. Portrét namaloval Robert Allen Redding. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno