Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

DeRoyce odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je někdo schopnej nařídit hození něčeho tak "paskvilně sračkoidního" do hlavního vysílacího času a tejden předem na tuhle kopu h*ven vysílat upoutávky, pak nepatří do manažerského křesla dané televize, nýbrž do psychiatrické léčebny, nemluvě o dalších nesoudných lidech, kolem natáčení se motajících....pardon, já musel, ale chápu.."každé zboží má svého kupce..". ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly. Není to žádný inteligentní humor. Vše stojí a padá na Šteindlerovi, který hraje senilní bábu. Dívat se na to dá, když to člověk náhodou zahlédne v TV nebo se nudí. Vtipy působí dost nuceně, podobně jako v Kameňáku. Nějaký ten příběh je na vedlejší koleji a jde především o to se zasmát, což se mi u dvou dílu asi 3x povedlo. ()

Reklama

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

across odpad!

všechny recenze uživatele

Nechce se mi věřit co televize h@vna udělala z Milana Šteindlera. Horší seriál jsem NIKDY neviděl a to mi k tomu stačila půlka sledování epizody, druhou půlku jsem zvracel. Trapnější humor jsem neviděl, absolutní ztráta času se pouštět do tohoto projektu. Chtěl bych vidět komunitu lidí kterým se tento "seriál" líbí, teda spíš nechtěl. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama