Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslela jsem, že kameňák bude vtipnej !!" Jo, holky, to si svýho času myslel i Zdenál Troška !! Co svýho času ?! On si to ten kudrnáč vlastně myslí dodnes, ačkoliv většina z nás dobře ví, že tomu tak není ani náhodou, když třeba téhle šílenosti, šíleně vtipné šílenosti, tedy alespoň zpočátku vtipné, nesahá ten jeho slepenec ani po prdel !! ;) Tohle srovnání možná vyznívá dost nesmyslně, nicméně když už jsem se u té hlášky díky zmíněné asociaci tak hlasitě smál, tak proč se o ně nepokusit, ostatně oba dva kousky si zde shodně vysloužily podobně silně rozporuplná hodnocení, tak jakýpak copak !! ;) ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele

"Vím, že je to trochu, mimo vaše chápání." Tento film, jehož původní název nese jméno bonbónu a jehož žánr nejde přesně definovat, jelikož se zde jedná o takzvané, kouzlo nechtěného, mě v první řadě zaujal především stářím jeho protagonistek, představující dívky ve věku okolo osmnácti let a kterým bylo v době natáčení třiadvacet až osmadvacet, což na nich bylo hodně patrné. Ve druhé řadě mě také napadlo, že jestli čtveřice dívek jela autem na narozeninovou oslavu jedné z nich, jak to, že se nikdo nezabýval tím, co se s touto akcí odehrávalo poté, co oslavenkyně, ani její nejlepší kamarádky nedorazily? Ve třetí řadě, jsem si všiml, že se zde objevila herečka Pam Grier, známá především z Tarantinova filmu "Jackie Brownová" a v poslední řadě mi došlo, že tento snímek byl v USA distribuován ten samý rok, kdy došlo k masakru na americké střední škole Columbine. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Darren Stein .. To jsem zas v tej TéVé narazil na klenot. Jelikož jsem nestihl úplný začátek, až brácha mne ujistil, že se jedná o film, nikoliv epizodu z nějakého praštěného teen seriálu. Úroveň, ať herecká tak obsahová, je velice nízká, i když přiznám se, že několika málo hláškám jsem se opravdu zasmál. Jinak bída, ani ty holky nejsou zrovna extra pokoukáníčko. Mělo to být asi něco víc než tuctovka z vlny filmů pro mladé, ale nevyšlo to, byť černota v humoru místy zafunguje. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, po docela dobré začátku, že to bude vtipný a drsný film, ale jak se ukázalo, nakonec to nebylo tak vtipné, jak se to tvářilo, a ke konci už to až moc připomínalo "Carrie", i když z trochu jiného pohledu. Rose se snaží, Judy Greer taky, ale jinak ty holky moc nevynikají a vlastně mě moc nebavily, a to ani Julie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký mix filmov The Craft a Wild Things. Proste povrchný thriller odohrávajúci sa na strednej, kde trio miestnych mŕch omylom zabije svoju kamarátku a snažia sa to nejak ututlať. Bavil ma ten čiernohumorný prístup. Postavy boli buď blbé (hlavne policajtka Pam Grierová) alebo mrchy (perfektná Rose McGowanová). Ale všetky baby do jedne totálne sexy kosti. Škoda, že som tento film nevidel v dobe uvedenia. To by som bol asi nadšený, ale aj dnes je prvá hodina zábavná blbina. Bohužiaľ potom sa to nejak narýchlo snažili ukončiť a príliš premyslené vyústenie nie je. Odbili to jak keby to chceli mať čo najskôr z krku. Vďaka tomu, že je to tak krátke, tak to za jedno pozretie stojí. 6/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mala mať Rose McGowan na plese jemne rozpustené vlasy s copom na druhej strane. Keď však urobili herečke Rebecce Gayheart vlasy aj s kvetmi, Rose šla hneď za stylistkami a rýchlo vyžadovala, nech má lepší účes ako jej kolegyňa Rebecca. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno