Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další jedna z těch komedií, kde se někdo převlíká za někoho, nejlépe za opačné pohlaví. No a tohle je vrchol trapnosti nade vše. A toto celkem začínalo slibně, protože porstředí spolků na školách v USA, jsou vždy skvělá a je jasné, že o zábavu je postaráno. V tomto případě ne! Jedná se o totální vykrádačku všech komedií na podobné téma. Minimální množství vtipných scén, žádné hlášky. Prostě nic!!! Trošku mi vadil i hlavní motiv, proč se ti (idioti) hlavní hrdinové převlékli za studentky. Vyvrcholením všeho je debilní konec u které si jen říkáte, že jste radši nešli koukat třeba na tu blbost Ordinaci v zahradě! A ti hlavní tři (idioti) postavy? Největší nesympaťáci, co jsem mohl v komedii vidět a jejich výkony taky hnus + příšerný český název filmu. Ubohost těch nevětších možných mír! ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

V podstate je to taká teen-hovadina, akých sú stovky, k tomuto filmu mám však určitú citovú väzbu (ja som sa pri ňom dokonale bavila a dodnes z neho citujem niektoré hlášky). A ešte jedno odporúčanie: Sledujte to len v origináli, dabing to podľa mňa dosť zabil. (Z hlavných predstaviteľov sa stali riadne fešandy, to sa musí uznať) ()

Reklama

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som mal tak 15 rokov tak mi to prišlo vtipné, ale teraz už som to ani dopozerať nemohol. Tento humor už ide mimo mňa. Po väčšinu pozerania mi to pripadalo trápne. A celkovo námet ako trojica študentov sa prezlečie za ženské ma veľmi nebavila. Keby to aspoň nestalo na základoch tých typických a idiotských amerických teen filmoch. Chcel by som vidieť tie ich školy, kde každý deň je len jedna veľká party. ()

MartinaGaz 

všechny recenze uživatele

Správná americká bláznivá komedie. Kvůli obvinění ze ztráty peněz se studenti rafinovaně převlékají za studentky, a pro očištění svého jména dokonce vstoupí do spolku ošklivek. Studenti se setkávají s mnoha ženskými problémy, které ošklivkám pomáhají zdárně vyřešit. Vydávání se za studentky není sice originální téma, ale tato komedie je zpracována velmi dobře. Povedené hlášky, vtipní herci a herečky. Nejvíce se do role ženy vcítil Doofer, který se stal mojí oblíbenou postavou. ()

RomanBond007 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerná komédia s perfektným obsadením a dôvtipom. Síce sa zdá, že je to nejaký prepadák, ale nie je to tak. Názov filmu celkom vystihli, všetko je viac než dobré. Trebalo by to vyzdvihnúť nad 50%, ale všimol som si, že väčšina nemá takú vkus ako ja. Takže, je to to lepšie, čo kedy natočili. 75%!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Absolventi KOK (jako Daveův otec, John Kloss a další) byli všichni členové bratrstva ve filmu Zvěřinec časopisu National Lampoon (1978). Proto je zde také cameo Johna Vernona - nemocný stařík na křesle ošetřovaný Adamem, možná lépe známý jako děkan Wormer ze Zvěřince. (c.tucker)
  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně ve městech Los Angeles a Long Beach. (BMW12)
  • Pracovní název filmu byl Dog Catcher. (c.tucker)

Reklama

Reklama