Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave, Adam a Doofer jsou členy studentského spolku a mají na starosti finance. Jednoho dne je trezor prázdný, chlapci jsou obviněni z krádeže a vyloučeni jako zrádci. Jsou přesvědčeni, že zlodějem je předseda spolku Spence. Rozhodnou se dokázat svou nevinu pomocí videonahrávky. Jenže aby ji získali, musí se dostat zpátky na internát. Využijí k tomu následujícího večírku spolku, kam se chtějí dostat v přestrojení za dívky. To, co mělo trvat jeden večer, se nečekaně protáhne na zbytek pololetí. Jsou vtaženi do dívčího spolku bojujícího proti sexuálnímu obtěžování. Mladíci, kteří se jim dřív posmívali, mají nyní možnost poznat jejich problémy z druhé strany a uvědomit si, jak špatně se k nim chovali. Aby dotáhli plán do konce, musí pokračovat ve hře a udržet tajemství. Na každém kroku jim kluci dávají drsně najevo, jaké to je být neatraktivní dívkou. Druhá šance dostat se k nahrávce nastane po fotbalovém zápase. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

otík 

všechny recenze uživatele

Obecně nemám rád filmy, kde si dospělí chlapečkové hrají na holčičky, do jiných se zamilují a pak musí chtě nechtě s pravdou ven. Ani zde to nebylo o nic lepší. Naprosto vše bylo očekávané, vtipu pomálu, nejlepší přišel až za titulkama (o ten se opravdu nenechte ošidit), hodně scén nebylo sice přímo nechutných, ale příjemné také nebyly. Jde o průměrný snímek s tématikou, která je pro mně hodně podprůměrná. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som mal tak 15 rokov tak mi to prišlo vtipné, ale teraz už som to ani dopozerať nemohol. Tento humor už ide mimo mňa. Po väčšinu pozerania mi to pripadalo trápne. A celkovo námet ako trojica študentov sa prezlečie za ženské ma veľmi nebavila. Keby to aspoň nestalo na základoch tých typických a idiotských amerických teen filmoch. Chcel by som vidieť tie ich školy, kde každý deň je len jedna veľká party. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte frázu, že je to tak zlé až sa to stane dobré? To je presne tento film. Začal som to sledovať s myšlienkami, že to nebude stáť za nič, ale myslím, že nakoniec tam bolo pár dobrých myšlienok a scénok, ktoré ma pobavili. Povedzte mi, v ktorom filme ste videli šerm s vibrátormi? Ale napriek tomu, že som sa miestami pobavil, toto rozhodne nie je dobrý film. ()

renoarko 

všechny recenze uživatele

V podstate je to taká teen-hovadina, akých sú stovky, k tomuto filmu mám však určitú citovú väzbu (ja som sa pri ňom dokonale bavila a dodnes z neho citujem niektoré hlášky). A ešte jedno odporúčanie: Sledujte to len v origináli, dabing to podľa mňa dosť zabil. (Z hlavných predstaviteľov sa stali riadne fešandy, to sa musí uznať) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Studenstký humor patřil vždy k pořádným studentům. Některým zůstal i v dalším životě, z jiných se vytratil. Převlédknout se za dámy, a dělat si legraci z jiných, to patří mezi běžný studentský humor. Jen musí takový student na to mít. A lépe je ve třech, než sám. Sám se člověk tolik nezasměje, sám se nemá s kým podělit o to či ono. A proto studentský humor je třeba prožívat v partě, jinak to není ono. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie, konkrétně ve městech Los Angeles a Long Beach. (BMW12)
  • Odhalené vnady Melissy Sagemiller, která hrála dívku Leah, nejsou její. Byla použita dublérka. (KdG)
  • Michael Rosenbaum nosil paruku v průběhu celého filmu, neboť jeho role v televizním seriálu "Smallville" (2001) vyžadovala, aby měl hlavu stále oholenou. On vyžadoval, že když má nosit paruku, tak jen nějakou špatnou, a proto má jako Adam takové divné vlasy. (c.tucker)

Reklama

Reklama